Annonceindlæg fra MSI

Endelig kan din virksomhed drage fordel af spilverdenens supercomputere

Gaming-pc'ere er altid i front med grafik og ydeevne, men nu lancerer PC-giganten MSI en ny serie bærbare med masser af juice til alle opgaver

Alle som gamer eller deltager i esport ved, at hardware af høj kvalitet er en nødvendighed for at få den bedste gaming-oplevelse. Men hvordan ser det egentlig ud i erhvervslivet, hvor hver tabt time for alvor koster penge?

MSI blev grundlagt i Taiwan i 1986 af fem ingeniører fra Sony. De fokuserede på kraftfulde pc-komponenter, som naturligt førte dem ind i gaming-verdenen. I løbet af 90'erne voksede virksomheden i tæt symbiose med populariteten af ​​de populære, men også krævende spil som Quake og Doom.

Siden da har MSI gået ind på markedet for både pc'er og skærme, og nu er komponenterne endelig blevet så små og effektive, at bærbare computere er i fokus.

Sidste år udgav MSI sin første bærbare computer til den kreative industri. Det glædede mange professionelle fotografer og art directors, der tidligere var låst til mere begrænsede økosystemer, hvor man ofte betaler for brandværdien snarere end ydeevnen.

Tre modeller til virksomheden

I 2020 har den fået selskab af tre serier af kraftfulde bærbare computere til den moderne, fleksible virksomhed: Modern, Prestige og Summit. På et tidspunkt hvor det forventes, at de fleste medarbejdere kan arbejde hjemmefra med konstante videomøder og præsentationer, er der en enorm interesse for bærbare computere, der kan klare alle opgaver.

Patrik Thorell er marketingchef for MSI i Norden. Han mener, at flere og flere virksomheder begynder at se den økonomiske værdi i at tænke på kvalitet og sikkerhed, når de vælger udstyr.

- Jeg tænker ofte på de sekundære omkostninger: Hvor meget tid går tabt, når du har computerproblemer og skal sidde i telefon med en eller anden fra it-afdelingen. Det løber hurtigt op, siger Patrik Thorell.

Alene det faktum, at mange virksomheder benytter udstyr med en syvende eller ottende generation Intel-processor, betyder, at mange produktive timer går tabt, mener han. De nyeste bærbare computere har 11. generations processorer, og der er virkelig en forskel at mærke.

Spar penge med en indbygget it-afdeling

De nyeste komponenter lover ikke kun 20 procent højere ydelse - batteriets levetid forlænges også. Nu kan du arbejde i næsten 12 timer på en enkelt opladning.

Patrik Thorell går så langt som at hævde, at det kan være tid til at skrotte den traditionelle it-afdeling, når du i stedet vælger at investere i virkelig kraftig hardware.

- Du har ikke brug for de ekstra omkostninger. Intel har utrolig god brugersupport, der er klar til at hjælpe dig til enhver tid. En fjernoperatør kan reparere din pc's software online. For virksomhedsejere i små virksomheder er det en enorm fordel, og de kan i stedet fokusere på kerneforretningen.

Produktionen af ​​MSI-computere har fungeret godt selv under coronapandemien. Men med stigende efterspørgsel kommer en anden udfordring.

- Fabrikkerne kæmper selvfølgelig for at følge med, nu hvor alle arbejder hjemmefra og indser, at de har brug for nyt udstyr. Vores problem er snarere, at vi løber tør for produkter, vi frigiver, siger Patrik Thorell.

 

Er du nysgerrig efter, hvad kraftfulde computere kan gøre for din virksomheds produktivitet? Så se mere her

Fakta: Hvad er der under hætten?

* Den nye bærbare serie er udstyret med de nyeste 11. generations Intel-processorer med op til 20 procent højere ydelse end den seneste generation.

* Intel Iris Xe-grafik, der er tre gange hurtigere end standard-integreret grafikprocessor, er et naturligt valg for dig, der arbejder med grafikproduktion.

* Alle bærbare computere inkluderer PCIe Gen 4 SSD og Thunderbolt 4 med USB 4.0 for virkelig at øge produktiviteten.

* Til videokonference og fjernarbejde er der en smart støjreduktionsfunktion til både mikrofon og højttalere.

* Summit-serien har yderligere avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder TPM 2.0, IR-kamera, fingeraftrykslæser, USB-port / SD-kortlås og LED-lys, der indikerer, når webcam er tændt.

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.