RSS

Privacy

Mere om Privacy

Klumme: Sikkerhed for persondata bliver et vigtigt omdrejningspunkt for 2017. Danskerne er bekymrede, men de gør ikke noget ved det. Og firmaerne skal træffe et valg.
18. januar 2017 kl. 09.02 | (1) | læs »



Den kommende persondata-forordning fra EU kan blive mere skadelig, end man skulle tro, lyder det fra tyske SAP.
17. januar 2017 kl. 10.14 | (2) | læs »



Microsoft reducerer mængden af indsamlede brugerdata i Windows 10. Netop indsamlingen af brugerdata har været en af de største kontroverser, når det gælder Windows 10.
17. januar 2017 kl. 09.30 | læs »



Klumme: Det er russerne, der står bag hacket! Nej, det er kineserne! Var det en forbitret medarbejder eller anti-royalist? De mest kulørte gisninger har det med at vinde. WikiLeaks har sat troværdigheden over styr, så seriøse whistleblowere er overladt til den sværere vej, som Edward Snowden anviste.
9. januar 2017 kl. 10.47 | (24) | læs »



Lande må ikke tvinge teleselskaber til at masse-indsamle data om brugernes telefon-samtaler og data-brug, lyder det i opsigtsvækkende dom fra EU-domstolen. Herhjemme er regeringen på vej med lovforslag om ny tele-logning.
21. december 2016 kl. 14.23 | (11) | læs »



Tusindvis af danskere er ramt gigant-hack mod Yahoo, hvor over én milliard brugerkonti er blevet kompromitteret.
15. december 2016 kl. 12.05 | (1) | læs »



Det er langt fra alle danske kommuner, der kan overholde persondataloven. Efter en stikprøvekontrol har Datatilsynet uddelt en hel stribe 'næser'. "Vi passer rigtig godt på borgerne persondata," lyder det fra de kritiserede kommuner.
28. november 2016 kl. 13.57 | (2) | læs »



Med en sikker telefon-platform bygget på Googles software vil Tor-udviklerne skabe debat om sikkerheden i den åbne Android-kode.
23. november 2016 kl. 11.03 | (1) | læs »



Efter længere tids pres fra adskillige europæiske datamyndigheder stopper Facebook sin praksis med at høste brugerdata fra WhatsApp-brugere. Formålet med datahøsten var ellers at booste reklameforbruget på Facebook.
18. november 2016 kl. 08.34 | læs »





Kommende events
Microsofts løsninger: Mod den store digitale transformation

Vi er for fuld fart i gang med den store digitale transformation, der med smarte it-systemer kommer til at ændre en meget stor del af vores processer, produktion og måde at arbejde på. På denne konference vil du kunne høre om de seneste bud på it-systemer, der i Microsoft-universet understøtter kursen mod den digitale transformation og smart it-udnyttelse.

28. februar 2017 | Læs mere


Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

01. marts 2017 | Læs mere


Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

08. marts 2017 | Læs mere





Computerworld
Her er alle de vilde rygter om iPhone 8, der sender Apple-aktien på rekord-kurs
De første rygter om den næste iPhone er begyndte at boble frem, og det har allerede haft en effekt på aktiemarkedet.
CIO
It-chef i dybet: "Hele vores it-infrastruktur er jo bygget op fra bunden, og alt - inklusive mig selv - forsvinder jo, når vi er færdige i 2018"
Interview: Martin Lauritsen er it-chef på Metro-byggeriet i København, hvor han skal holde internettet i gang og industrispioner ude af 22 byggepladser i hovedstaden. Det er noget af en opgave.
Comon
Sådan installerer du Googles bil-system, Android Auto, på din smartphone
Android Auto har indtil nu krævet en bil med indbygget computer med touchskærm for at kunne fungere. Nu kan du installere systemet på din Android-telefon og benytte den som bil-computer og navigations-system. Se her, hvordan du gør.
Channelworld
Tidligere Atea-boss Claus Hougesen er færdig som direktør i 3A-it: Her er årsagen
Claus Hougesen er stoppet som administrerende direktør for 3A-it og har i stedet overladt posten til Preben Jensen, der ligeledes har en fortid hos Atea.
White paper
Sådan overvinder man de 5 største udfordringer ved application recovery.
Få svar på hvordan man løser de 5 største udfordringer ved application recovery