RSS

Privacy

Mere om Privacy

"EU's dataforordning har potentialet til at blive en katastrofe. Min bekymring er, at hvis den fortolkes for strengt, så fraskriver vi vores forskere muligheden for at finde løsninger på mange sygdomme."
20. juni 2017 kl. 11.04 | læs »



De danske virksomheder slipper for økonomiske huskekager, hvis de ikke overholder persondataforordningen, når den træder i kraft til maj næste år, vurderer professor.
19. juni 2017 kl. 12.01 | (2) | læs »



De danske myndigheder gav tilladelse til at det dansk-britiske selskab BAE System kunne sælge overvågningsteknologi til stater, der massivt undertrykker borgernes menneskerettigheder.
15. juni 2017 kl. 07.59 | læs »



Den nye persondataforordning træder i kraft om mindre end et år, og danske virksomheder knokler for at blive klar og undgå de millionbøder, der venter for sjusk med persondata. Men Datatilsynet har i dag ikke ressourcerne til at håndhæve loven.
13. juni 2017 kl. 15.52 | (4) | læs »



Det offentlige sløser med danskernes personlige data. Der er mistanke om, at myndighederne slet ikke fører tilsyn med deres it-løsninger, mener forsker.
12. juni 2017 kl. 14.39 | (2) | læs »



Danske virksomheder og organisationer smøler i arbejdet frem med den nye EU-persondataforordning. Næsten hver tredje virksomhed mener, at de klarer den uden brug af it-systemer. Men det kan ikke lade sig gøre, lyder advarslen.
30. maj 2017 kl. 13.45 | læs »



En funktion i den populære dating-app Tinder kan betyde, at du uforvarende kommer til at afsløre din dating-profil.
19. maj 2017 kl. 13.39 | (1) | læs »



Statsadvokaten har afgjort, at borgmester Iver Enevoldsen havde ret til at læse byrådsmedlems email-korrespondance i omdiskuteret bredbånds-sag.
18. maj 2017 kl. 15.35 | læs »



Opdateret med kommentar fra Facebook: Facebook får gigantbøde på 825 millioner kroner af EU for brud på privacyregler. Bøden falder få dage efter, at Facebook har fået bøder for brud på privacy-reglerne i både Frankrig og Italien.
18. maj 2017 kl. 09.41 | læs »





Kommende events
Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

22. august 2017 | Læs mere


Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

24. august 2017 | Læs mere


Sikkerhed på netværk, firewall, routere: Få styr på din infrastruktur

Netværk, routere og firewall er meget kritiske elementer, når det handler om at beskytte sig mod angreb. Seminaret sætter fokus på, hvordan din virksomhed kan beskytte sig bedre mod alt fra DDoS-angreb til hackere og malware. Mød nogle af de førende sikkerhedsleverandører og sikkerhedseksperter, der kan hjælpe dig med at beskytte din infrastruktur. Få inspiration til kommende investeringer og strategiske overvejelser.

29. august 2017 | Læs mere





CIO
Global it-boss: Du kan ikke lede en tech-virksomhed gennem et regneark - fornemmelse for teknologien er afgørende
Interview: Ledelsesgangen i en techvirksomhed må ikke være et gemmested for chefen. Hvis du vil have succes som leder i dag, skal du have hænderne nede i skidtet. Den amerikanske tech-topchef Pat Gelsinger guider dig her til succes som leder.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Guide til hyperconverged infrastructure - Alt om forenklet it-infrastruktur
I dette white paper får du en guide til at komme i gang med Hyperconverged Infrastructure (forenklet it-infrastruktur)