Avatar billede nicolaibusekist Praktikant
10. juni 2016 - 21:05 Der er 5 kommentarer

Feedback på Maeglerinfo.dk

Hej Eksperten,

Jeg vil gerne have jeres vurdering af min nye side, der handler om diverse aspekter af bolighandel - både selvsalg og salg ved en ejendomsmægler. Jeg tænker bl.a. på både SEO, design og brugervenlighed. I kan se min side her:
http://maeglerinfo.dk - ser frem til at høre fra jer!

Mvh,

Nicolai
Avatar billede keysersoze Guru
11. juni 2016 - 14:14 #1
Du bør concatinate og minimere dine css og js filer, sørge for at alt inline, fx dine wp-smiley/img.emoji kommer i eksterne filer, lægge alt js i bunden og kigge på et par enkelte valideringsfejl - https://validator.w3.org/nu/?doc=http%3A%2F%2Fmaeglerinfo.dk%2F - samt kigge på insight - https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=http%3A%2F%2Fmaeglerinfo.dk%2F&tab=desktop. Indhold vil jeg lade andre bedømme da jeg ikke lige er i målgruppen nu - design synes jeg egentlig er OK, men det virker også utrolig bootstrap/template agtigt (hvilket det jo også er) og for mig gør det at det på ingen måde skiller sig ud eller gør sig værd at huske.
Avatar billede Slettet bruger
13. juni 2016 - 11:35 #2
Overordnet set ser siden meget fin og overskuelig ud, den er måske meget basic template opsætning som keysersoze også skriver.

Jeg synes forsiden gør det godt, kort og præcis introduktion af hvad I tilbyder, dog synes jeg ikonerne på de tre bokse er mega kedelige, der måtte godt være lidt mere spræl i dem og hvis boksene samtidig kunne afpasses så de var samme højde ville det virke bedre, det andet virker sådan lidt for tilfældigt at man ikke lige kunne få det til at aligne.

Der er utrolig meget tekst på mange af undersiderne og selvom det egentligt er fint opsat og letlæseligt, kunne jeg personligt godt ønske at spice det lidt op med nogen illustrationer eller noget visuelt.

Det er lidt synd at en side som selvsalg ikke har noget i højre kolonne, det virker som om der mangler noget, når man kommer fra de sider som har, så siden vælter lidt og har en masse blank space i højre side.
Når nu vi er ved højre side, så ville jeg for det første få den til at flugte med boksen til venstre, så den ikke starter samme sted som breadcrump.
Så ikke dette, men det andet hvor jeg lige har skubbet den lidt ned:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9792377/maegler_01.png
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9792377/maegler_02.png
Det kunne også være fedt at hvis der var plads på skærmen til alt indholdet, så scrollede boksen til højre med ned, så havde man hele tiden informationen med sig og kan trykke videre.

Det er også lidt synd at man kan klikke sig ind på overmenupunktet byer, når nu der ikke er noget der, så får man bare en blank side. Sæt den evt. til at pege på første underpunkt eller indsæt noget indhold på den. Du gør det allerede når man trykker på om os.
Avatar billede Torben Praktikant
03. august 2016 - 15:46 #3
Siden ser meget lækker ud, og et interessant marked at bevæge sig ind på.

Har erfaring fra ligende kunder, hvor vi havde rigtig god effct af at placere "submit form" direkte på siden, fremfor at gemme den bag en "få 3 tilbud" knap.

Ville nok også overveje at have en decideret landingpage til de 3 tilbud, fremfor den nuværende med et meget langt indlæg.
Avatar billede nicolaibusekist Praktikant
16. september 2016 - 23:22 #4
Tusind tak for jeres feedback. Jeg endte med at få ganske fin succes med min mægler-side, som jeg nu har solgt. I stedet har jeg åbnet http://testsektionen.dk som jeg nu ønsker at få lidt feedback på :-)
Avatar billede Slettet bruger
20. september 2016 - 08:09 #5
Hvis du gerne vil have feedback på en ny side, bør du lukke dette, da det er besvaret af flere og så oprette et nyt spørgsmål med det nye site.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester