Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Fusion sikrer østjyske it-virksomheders vækst

Siden påske har en jysk it-fusion været undervejs, og nu er det en realitet, at Elbek & Vejrup udvider forretningen med Navi Partner.

Den østjyske virksomhed Elbek & Vejrup fortsætter med at udvide forretningen.

Sammenlægningen med Navi Partner Randers er nummer fire i rækken af fusioner/opkøb inden for de seneste syv år. Med udvidelsen får virksomheden, der beholder navnet Elbek & Vejrup, 175 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 170 millioner kroner.

Det skal komme kunderne til gode.

"Navi Partners kunder vil opdage, at virksomheden pludselig kan tilbyde dem en større palet inden for Microsoft-produkter. Samtidig vil Elbek & Vejrups kunder opdage, at vi har lidt flere folk at gøre godt med. Selvom det faktisk er til at ansætte nye i øjeblikket, så mangler vi stadig folk her i huset. Vi vækster stadigvæk," siger administrerende direktør for Elbek & Vejrup, Niels Elbek til Computerworld.

Et oplagt match

De to virksomheder minder på flere måder om hinanden, og i en pressemeddelelse udtaler Niels Elbek:

"Vi udnytter et prefekt strategisk match til at forstærke begge virksomheders markedsposition. De to enheder styrker hinanden, så de hver især springer to-tre års udvikling over i ét hug, og bliver endnu bedre leverandører for vores kunder."

Sammenlægningen kommer til at finde sted uden de store praktiske omvæltninger. Begge virksomheder vil fortsætte med de nuværende medarbejdere i samme omgivelser som før.

"Navi Partner Randers blev etableret tre måneder, før vi gjorde i 1996. De har så haft én ejer til at starte med, og efter en kort årrække kom Lars Vilstrup til. Så de har egentlig været drevet af to til fire personer i Randers, og vi har været drevet af to. Så dna'et i de her to virksomheder er meget ens," siger Niels Elbek.

Væksten sikret for i år

Ifølge Niels Elbek er Elbek & Vejrup på udkig efter mulige opkøb i hovedstadsområdet og det øvrige Sjælland.

Der ligger ikke noget konkret endnu andet end, at det typisk vil være virksomheder baseret på en Microsoft-platform. Men målsætningen er klar.

"Vi vil gerne øge væksten med 30 procent om året. Det er gået rigtig godt indtil videre. Sidste år var det godt nok kun 25 procent, men i år - med fusionen med Navi Partner - der tror jeg, vi har nået de 30," siger Niels Elbek.

Elbek & Vejrup er leverandør af økonomi-, ressource- og sagsstyringsløsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV, Microsoft.NET, CRM og Sharepoint til virksomheder og det offentlige.

Navi Partner Randers leverer it-løsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV og SQL-databaser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere