Artikel top billede

It-direktører: Hverken Prosa eller mafiaen skal true os

It-direktører er rasende over et brev sendt fra Prosa til flere it-konsulenthuse. Hverken Prosa eller den russiske mafia skal bestemme, hvem vi handler med, lyder det.

To it-direktører er stærkt fortørnede over et brev, som de har modtaget fra Prosa.

"I fredags modtog vi et "trusselsbrev" fra Prosa, der advarede os mod at udføre konsulentjob i CSC," siger administrerende direktør Ejnar Svejstrup fra osTeam A/S.

Han afviser blankt, at Prosa på nogen måde skal blande sig i, hvem selskabet må handle med.

"Vi har aldrig haft CSC som kunde, men har på ingen måde lyst til at spørge hverken Prosa eller den russiske mafia om, hvem vi må handle med," siger direktøren. 

Direktøren fortsætter:
"Vi har aldrig haft udeståender med Prosa og har heller ingen intentioner om af få det."

"Jeg har i øvrigt selv været medlem af foreningen i mange år, men her går de efter min mening over stregen - trusler hører ikke hjemme på det danske arbejdsmarked," siger Ejnar Svejstrup.

Brev sendt til enkeltmandsfirma

Også ejeren af enkeltmandsfirmaet Shortcuts.dk, Mads Hannibal, opfattede brevet som en trussel.

"Det var ikke en rar fornemmelse," siger han.

Mads Hannibal peger på, at der i brevet står, at hvis man påtager sig arbejdet, vil Prosa "tage de nødvendige skridt til at sikre, at Deres assistance ikke får virkning i forhold til konflikten".

Mads Hannibal oplyser, at han overhovedet ikke har taget stilling til konflikten eller har nogen interesse i den. Formodentlig er han slet ikke blandt dem, der ville kunne udføre konfliktramt arbejde hos CSC, vurderer han.

Og han har i øvrigt aldrig lavet CSC-opgaver. Og han har heller ikke været medlem af PROSA.

Her kan du læse brevet fra Prosa i sin fulde længde.




IT-JOB

Businessmann A/S

DevOps Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Boyum IT Solutions A/S

.NET Engineer with DevOps experience
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere