Artikel top billede

Nokia præsenterer: Her er hovedvåbnet mod iPhone

Nokia har i smartphone-sammenhæng været et ujævnt bekendtskab, men nu er der nye mobiler fra den finske front. Men er det nok til at få dig til at skifte til Nokia? Se modellerne her.

Læs også:

Nokia: Vi har ikke nået bunden endnu.

Her er planen, der skal redde Nokia.

Der har været en del stormvejr omkring Nokia på det seneste. Det skyldes ikke mindste annonceringen af samarbejdet med Microsoft, der betyder, at Nokias smartphones i en nær fremtid vil begynde at indeholde Windows Phone 7.

Den tid er dog ikke kommet endnu. Til sommer lancerer Nokia nemlig X7 med den nyeste version af Nokias eget styresystem Symbian.

En smartphone med stor skærm og et N8-agtigt design.

Skabt til underholdning

Nokia X7 sigter efter at være en entertainment-mobil. Derfor kunne det være interessant at høre lidt om processoren. Men det røber Nokia ikke noget om.

Til gengæld kan vi se, at den nye telefon er udstyret med samme type skærm som Nokia N8, nemlig en AMOLED HD-skærm med en lav opløsning på 640 x 360.

Designet med de afskårne hjørner er ikke ukendt i Nokia-sammenhæng, og den bliver lavet af en lovende kombination af rustfrit stål og glas.

Den har en kampvægt på 146 gram og en tykkelse på 11,9 millimeter. Til sammenligning er iPhone 4 9,3 millimeter tyk og vejer 137 gram.

Kameraet er på otte megapixel med en blænde på F2.8 og ansigtsgenkendelse. Og så kan du surfe på nettet med understøttelse af Flash-indhold.

Symbian lever

Interessant er det, at X7 sammen med erhvervsmobilen E6 som den første smartphone kommer med den nye Symbian Anna-software.

Den skal efter sigende give en forbedret brugeroplevelse i kraft af nye, smartere ikoner, bedre tastaturmuligheder, frisk udgave af Ovi Maps samt en forbedret internet-browser.

Symbian Anna vil også i løbet af de næste måneder kunne hentes til Nokia C6-01 og C7 samt Nokia N8 og Nokia E7.

Den nye Nokia X7 og Nokia E6 til forretningsbrug foventes på det danske marked i juni 2011 til priser på henholdsvis 2.850 kroner og 2.550 kroner.

Læs også:

Nokia: Vi har ikke nået bunden endnu.

Her er planen, der skal redde Nokia.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere