Artikel top billede

Overblik: Så usikker er din Android-telefon

Overblik: Google har gjort Android til en lækkerbisken for hackerne, der nu vælter ind på platformen, mener sikkerhedsfirmaer.

Android-telefonerne buldrer frem, og det samme gør omfanget af malware i Googles butik for apps til Android, Android Market, lyder det fra en række forskellige sikkerhedsselskaber.

De advarer enstemmigt om, at hackerne for alvor har fået øjnene op for Android-platformen, der bliver oversvømmet med malware, og at situationen er alvorlig.

Google afviser i skarpe vendinger sikkerhedsselskabernes vurderinger.

Selskabet har ligefrem beskyldt de store sikkerhedsselskaber som Juniper, Kaspersky og McAfee for at være 'charlataner og svindlere,' der kun er interesserede i at sprede usikkerhed, så de kan sælge nogle flere produkter.

Få overblikket over Android-platformens sikkerhedsmæssige udfordringer.

Klik på hvert link herunder for at få mere at vide.


Sikkerhedsfirma: Android er hovedmål for malware
Al nyudviklet malware til mobile enheder har Android som mål, lyder det fra McAfee. Se her, hvad malwaren typisk består af.


Det vælter ind med malware på din Android-mobil
Mængden af malware på Android er femdoblet siden juli. Google bærer selv en stor del af skylden.


Google efter malware-kritik: Sikkerhedsfirmaer lyver
Google skændes med sikkerhedsbranchen om, hvor stort et problem malware er på Android-platformen. Sikkerhedsfirmaerne er charlataner og svindlere, mener Google.


Sikkerhedsproblemer plager den nye Android 4.0
Mobilstyresystemet Android 4.0 er noget af det hidtil mest avancerede på markedet. Men der er problemer med sikkerheden


12 svindelnumre, du skal holde særligt øje med
McAfees årlige liste over julens 12 svindelnumre advarer i år især om malware mod Android og Mac.


Her er Googles nye Android 4.0 - se billederne
Samlet Android-styresystem til tablets og smartphones fokuserer på en enklere brugerflade, sikkerhed og nye API'er til udviklerne. Se billederne af Android 4.0.


Android er hullet som en si: Sådan øger du sikkerhed
Klumme: Androids frie sikkerhedsmodel virker kun, hvis brugerne læser og forstår, hvad de giver downloadede apps adgang til.


Mobile trusler topper listen over julesnyd
McAfees årlige liste over de 12 mest udbredte jule-svindelnumre advarer især om malware mod Android-enheder og mod computere fra Apple.


Android koster teleselskaberne milliarder af kroner
Fejlraten på Android-mobiler giver teleselskaberne økonomisk hovedpine.


Du kan overvåges gennem hemmeligt hul i Android
Et hul i Android gør det muligt nemt at identificere, hvem du er, hvis du bruger apps. Se her, hvordan det kan lade sig gøre.


Så mange Android-apps lækker dine personlige data
En grundig gennemgang af 10.000 Android-applikationer viser, at der er sikkerhedsproblemer med en stor del af dem.


Derfor skal Google gøre Android mindre åben
Androids åbenhed er en af grundene til Google-styresystemets succes, men manglen på kontrol kan komme til at udgøre en forhindring for Android. Se hvorfor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.