Artikel top billede

Jysk C5-hus overtager konkurrent i København

Jysk firma, der arbejder med Microsoft Dynamics C5, overtager konkurrent i udkanten af København.

Med virkning fra årsskiftet overtog det Thisted-baserede it-firma Bornerups DataCenter aktierne i det 30 år gamle it-firma Datek A/S i Herlev med otte ansatte.

Hensigten er at fusionere de to selskaber med Bornerups DataCenter som det fortsættende selskab.

Firmaets hovedafdeling og administration bibeholdes i Thisted.

Efter fusionen vil Bornerups DataCenter have 22 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Thisted samt afdelingskontorer i Aalborg og Herlev. Den årlige omsætning bliver på godt 26 millioner kroner.

Der er ikke sluppet oplysninger ud om salgsprisen.

Virksomhedens hovedaktiviteter vil fortsat være salg, support og systemudvikling indenfor Microsoft Dynamics C5, NAV og CRM.

Men med overtagelsen af Datek vil Bornerups DataCenter også sælge pc'er, printere og netværksløsninger på Sjælland.

Generationsskifte

Baggrunden for overtagelsen er, at Gorm Hansen, der ejer Datek i Herlev, som led i et generationsskifte, ønskede at afhænde virksomheden.

Begge virksomheder har mange års erfaring med levering af økonomisystemer til erhvervslivet, begge virksomheder har Microsoft Dynamics C5 som deres hovedprodukt og supplerer derfor hinanden godt.

Direktør og ejer af Datek, Gorm Hansen, fratræder i forbindelse med overtagelsen, mens de øvrige medarbejdere fortsætter.

Dateks medlemsskab af den landsdækkende kæde af it-forhandlere CBC forventes at fortsætte uændret.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere