Artikel top billede

Virtualiserings-selskab skovler penge ind

Tocifrede vækstrater er blevet til en fast rutine for virtualiseringsselskab.

Læs også:
Kæmpe-kundeflugt fra VMware er under opsejling

Se hvad VMwares nye licensregler betyder for dig

Virtualiserings-verdenens førerhund, VMware, kan endnu engang grine hele vejen hen til banken. 
 
For it-selskabets regnskab viser en omsætningsvækst på 32 procent i forhold til 2010, hvilket ligger helt i tråd med tidligere års regnskabsaflæggelser, hvor vækstraterne i visse tilfælde har ligget helt oppe over 40 procent. 
 
VMwares årsomsætning for 2011 ligger i kolde kontanter på godt 21 milliarder kroner, hvor fjerde kvartal slog selskabets egen rekord med en omsætning på seks milliarder kroner.
 
Nettoindtjeningen i 2011 lå på godt fire milliarder kroner, hvilket er en stigning på 50 procent i forhold til sidste år.
 
Du kan se regnskabet her
 
Fokus fremad
Mens VMware kan fremvise tal med tocifrede vækstrater over hele linjen, forsøger selskabets direktør, Paul Maritz, at fokusere på, hvordan VMware fremdadrettet skal holde sine aktionærer glade og tilfredse.
 
"Mens kunderne fortsætter med at transformere deres informationsteknologi, er det vores opgave at udvikle løsninger, som går videre end at kunne skære i omkostninger ved at give forretnings- og konkurrencemæssig værdi," udtaler Paul Maritz i forbindelse med VMwares årsregnskab.
 
I efteråret havde virtualiseringsvirksomheden trommet 7.000 it-nørder og -forretningsfolk sammen for at fortælle om sine konkrete fremtidsplaner for kundernes it-infrastruktur, og det kan du læse om her.

Læs også:
Kæmpe-kundeflugt fra VMware er under opsejling

Se hvad VMwares nye licensregler betyder for dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.