Artikel top billede

KMD afviser kritik: Der er hård konkurrence derude

It-giganten KMD afviser kritik fra konkurrerende it-leverandør, der har holdt møde med konkurrencemyndighed om KMD-priserne.

Læs også:

Konkurrencemyndighed ser nærmere på KMD-priser

KMD-konkurrenten Medialogic har sammen med ITEK under Dansk Industri holdt møde med Konkurrencestyrelsen omkring KMD's priser og gøren og laden i markedet, som konkurrenten finder urimelig.

Men hos KMD-direktør for salg og marketing, Karen Nielsen, preller kritikken helt af.

"Vi er ikke enige i kritikken," lyder det fra hende.

Hård konkurrence

Hun mener, at der i de seneste år har "været hård konkurrence på software" til de administrative områder i kommunerne, herunder arbejdsmarkedsområdet.

"Konkurrencen har drevet priserne ned, og det er vores oplevelse, at vi ligger meget tæt med vores konkurrenter," siger Karen Nielsen.

Samtidig er det KMD's erfaring, at "vores succes hos kunderne skyldes, at vi funktionsmæssigt har en yderst konkurrencedygtig løsning." 

"Sammenhængen mellem vores arbejdsmarkedsløsning KMD Opera og vores Business Intelligence-værktøjer er eksempelvis yderst stærk, og vi har i det hele taget et solidt værktøj til tværgående procesoptimering og styring af arbejdsmarkedsområdet," forklarer hun.

Overholder Transitionsaftalen

Endelig påpeger hun, at Transitionsaftalen, der blev oprettet ved KL´s salg af KMD, helt grundlæggende regulerer KMD's priser, produkt-kvalitet, udvikling med videre på en række områder.

"Og vi overholder Transitionsaftalen til punkt og prikke," udtaler hun.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.