Artikel top billede

Fagforbund frygter blodbad hos it-kæmpe i Danmark

Den indiske it-kæmpe Tata TCS har indkaldt personalet til informationsmøder "of great importence" i Aarhus og København.

Læs også:

Ny overenskomst til tidligere CSC-ansatte i Danmark.

Her skal tidligere CSC-ansatte arbejde for Tata.

CSC fyrer 450 ansatte - danske ansatte rammes hårdt.

CSC Danmark til 300 medarbejdere: I er sagt op..

Indiske Tata TCS afholder onsdag "all hands meetings" med alle medarbejdere hos it-kæmpen, der for nylig overtog flere hundrede ansatte fra CSC.

Computerworld erfarer, at fagforbundene frygter et veritabelt blodbad i dag, hvor de ansatte med kort varsel er indkaldt til møde i Aarhus netop nu, mens ansatte i København på Borups Allé skal mødes klokken 15.

Tata overtog 1. april omkring 280 medarbejdere fra CSC mens et mindre antal blev fordelt hos en række underleverandører.

Medarbejderne blev ved virksomhedsoverdragelsen skånet for den massive fyringsrunde som CSC efterfølgende gennemførte of som har kostet op mod 400 jobbet i Danmark.

Også TCS og CSC's konkurrent IBM har gennemført en fyringsrunde indenfor få uger, hvor hundreder mistede jobbet.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Tata TCS.

Læs også:

Ny overenskomst til tidligere CSC-ansatte i Danmark.

Her skal tidligere CSC-ansatte arbejde for Tata.

CSC fyrer 450 ansatte - danske ansatte rammes hårdt.

CSC Danmark til 300 medarbejdere: I er sagt op..
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere