Ung mobil-rigmand redder skandaleramt kagefirma

Onfone-stifteren, der scorede en formue på salget til TDC, har begivet sig ind på et helt nyt område.

Læs også:

TDC køber Onfone for en formue

Onfone: Så let tjener man 313 millioner på fem år


Det skandaleombruste og konkursramte kagefirma, Agnes Cupcakes, får nu nyt liv fra en uventet kant.

Redningsmanden er den 26-årige Morten Strunge, der stiftede mobilsuccesen Onfone og selv scorede omkring 120 millioner kroner på salget til TDC sidste år.

"Jeg mener, at Agnes Cupcakes har et kæmpe potentiale. Jeg kan se en lang række håndtag, som jeg kan dreje på for at øge omsætningen og indtjeningen i virksomheden," siger Onfone-stifter og direktør Morten Strunge til Børsen.

I forbindelse med købet leder Morten Strunge nu efter en ny direktør til kagefirmaet, hvis deroute begyndte med en sand mediestorm i efteråret 2011, da det blandt andet kom frem, at medarbejderne arbejdede under stærkt kritisable forhold.

"Der er ingen tvivl om, at Agnes Cupcakes har fået et ordentligt hak i sit image, og vi skal virkelig arbejde på at gøre os fortjent til at få visket tavlen ren," siger den indtil videre succesfulde iværksætter til Børsen.

(Rettelse: I den oprindelige artikel stod der, at Morten Strunge overtager direktørstolen i Agnes Cupcakes. Det er ikke tilfældet. Han fortsætter derimod som direktør i Onfone.)

Læs også:

TDC køber Onfone for en formue

Onfone: Så let tjener man 313 millioner på fem år

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.