Artikel top billede

(Foto: Simon Knudsen)

Derfor skal Carsten Dilling være topchef i TDC

Læs, hvad analytikerne forventer kommer til at ske med den nye TDC-topchef Carsten Dilling ved roret.

Læs også:
TDC udnævner ny topchef - her er han

Henrik Poulsen: Sådan efterlader jeg TDC

Efter mere end to måneders ventetid meldte TDC mandag morgen ud, at TDC-topchefen Henrik Poulsens afløser er fundet.

Det bliver koncerndirektør for TDC Operations, Carsten Dilling, der fremadrettet kommer til at indtage chefstolen i Danmarks største televirksomhed.

Men med den nye TDC-topchef Carsten Dilling ved roret skal man ikke forvente nogen større omvæltninger.

Sådan lyder vurderingen fra flere teleanalytikere.

"Carsten Dilling er maskinmesteren i TDC, der er kendt for at stå bag optimeringen og effektiviseringen af TDC. Han er manden, der sørger for, systemerne virker," lyder det fra analytiker fra Danske Markets, Poul Ernst Jessen.

"Valget siger mig, at TDC satser på det driftssikre og forudsigelige, hvor der ikke er overraskelser i måden, TDC bliver drevet på."

Selvklart med en intern

At valget er faldet på en intern kandidat kommer ikke voldsomt bag på Sydbanks analytiker Morten Imsgard.

"TDC har hele tiden været åben omkring, at strategien ligger fast, og at man søger en, der kan videreføre strategien. På den måde er Carsten Dilling er oplagt valg. Han har været med hele vejen fra reorganiseringen af virksomheden til det dansk-nordiske fokus, og han kender virksomheden indefra," siger Morten Imsgard.

Han tilføjer, at de klare udmeldinger om den fastlagte strategi kan have gjort det vanskeligere at rekruttere en udefra.

At det har taget TDC bestyrelse næsten tre måneder at nå frem til valget af en intern kandidat, lægger han ikke meget i.

"Det er jo ikke en lille post i dansk erhvervsliv, så det er klart, at de skal afsøge alle muligheder. Så jeg går ud fra, at man har været igennem en grundig afsøgning af markedet med både interne og eksterne kandidater."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere