NemID til erhvervslivet klar - men med nye fejl

NemID-løsningen til erhvervslivet er netop meldt klar efter halvandet års forsinkelse. Helt klar er den dog ikke. Se, hvad der stadig ikke virker.

Læs også:

DanID mørklægger ny NemID-forsinkelse

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen

Her er NemID til erhvervslivet

Efter flere forsinkelser introducerede Nets NemID til erhvervslivet den 21. juni 2012.

Den består af flere forskellige dele, blandt andet et funktionscertifikat eller funktionssignatur, som de også kaldes.

Problemet er bare, at Nets ikke kan udstedde dem til de virksomheder, der ønsker at komme igang med eksempelvis NemHandel. 

Så erhvervslivets NemID-løsning er således blevet forsinket yderligere, på trods af at Nets meldte klart skib den 21. juni.

De nye funktionscertifikater bruges eksempelvis af virksomheder, som benytter sig af NemHandel, der er Danmarks nye standard for elektronisk fakturering.

Hvis virksomheden har gjort klar til NemHandel, kan man således ikke sende en regning endnu.

Hos Nets er man klar over problemerne.

"Det er korrekt, at vi i øjeblikket desværre ikke kan udstede funktionscertifikater på grund af en fejl, som er ved at blive rettet. Vi er ved at teste løsningen og regner med at det virker igen meget snart. Formentlig på tirsdag den 10. juli," fortæller kommunikationskonsulent i Nets, Ulrik Marschall.

Han kan dog ikke uddybe, hvad der er gået galt, eller hvor mange, som har søgt om at få de problemramte certifikater.

Læs også:

DanID mørklægger ny NemID-forsinkelse

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen

Her er NemID til erhvervslivet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.