Artikel top billede

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Nye Android-styresystemer med mange lækre funktioner er allerede udviklet. Det er bare ikke de versioner, brugerne har på deres telefoner.

Læs også:

Nyt Android-styresystem skaber problemer

Verdens bedste smartphone får nyt styresystem

Android og iOS: Det er slut med den vilde udvikling

Googles Android 4.0 og 4.1 - også kendt som Ice Cream Sandwich og Jelly Bean - er stille og roligt ved at blive udbredt.

Men det er stadig flest ældre OS-versioner blandt Android-brugerne.

Det viser en ny opgørelse fra Google over udbredelsen af de forskellige versioner.

Siden kan være en hjælp for app-udviklerne, der med statistikkerne ved hånden får et bedre overblik over OS-landskabet.

Statistikken baserer sig på de Android-enheder, der fra midten af juli til den 1. august har været inde på Google Play, selskabets app-butik.

2010-software dominerer

Som det fremgår, er Android 2.3, Gingerbread, fra 2010 stadig den suverænt mest udbredte version, idet denne version ligger på over 60 procent af enhederne.

Selvom Google har haft Ice Cream Sandwich ude siden oktober sidste år, er styresystemet endnu kun at finde på 15,8 procent af Android-produkterne.

Jelly Bean, der først blev firgivet i sidste måned til Googles Galaxy Nexus, ligger på på 0,8 procent.

Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Verdens i øjeblikket to mest anvendte smartphone- og tablet-styresystemer, Android og iOS, anvender forskellige opdaterings-strategier.

Det er Apple, der styrer, hvornår nye iOS-versioner frigives til iPhone, iPad og iPod Touch - og hvilke enheder, der kan anvende de nyeste versioner.

Med Googles Android er billedet lidt mere mudret, fordi nye Android-versioner skal tilpasses de forskellige smartphone-producenters produkter, før de kan frigives.

Derfor finder udrulningen af Android-versioner sted løbende, efterhånden som producenterne er klar med de skræddersyede versioner.

Læs også:

Nyt Android-styresystem skaber problemer

Verdens bedste smartphone får nyt styresystem

Android og iOS: Det er slut med den vilde udvikling
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”