Artikel top billede

Softwareopdatering skaber SMS-koks hos Telenor

Telenor-kunder ramt af SMS-problemer efter en softwareopdatering.

Læs også:

Ny top-direktør til Telenor Danmark

Telia-kunder ramt af stort mobil-nedbrud

Telenor genvinder de tabte mobilkunder

Dansk telekæmpe mister kunder i tusindvis

En større softwareopdatering af Telenors radiomaster betyder, at kunder oplever problemer med i timevis forsinkede SMS-beskeder, og at samme besked dukker op adskillige gange i indbakken.

Telenor skriver på sin hjemmeside, at der er uregelmæssig drift i forhold til SMS'er, og at fejlretningen er i gang.

"Kunder i hele Danmark, der benytter smartphones via 3G, kan opleve, at enkelte SMS'er ikke modtages. Opdatering: Der fejltrettes fortsat. Vi vender tilbage med en opdatering senest d. 27.08 2012 kl. 15.00," skriver Telenor under driftstatus.

Stor utilfredshed

Flere kunder har allerede brokket sig højlydt, blandt andet på Facebook, hvor der er flere utilfredse statusopdateringer.  

"Okay - nu får jeg forklaring på min mega dårlige Tlf dækning- jeg har jo Telenor!!! Big mistake!!," skriver en vred Telenor-kunde.

Teleselskabet Bibob bruger Telenors net, og en Bibob-kunde har haft lidt større problemer at tænke på.

"Ahmen for hel...! BIBOB, få styr på jeres netværk. Har ligesom termin i morgen, skal jeg morse til Skejby hvis jeg går i fødsel de næste 6 timer mens jeg er alene hjemme?!," skriver kunden.

Telenor beklager problemerne

Hos Telenor beklager man problemerne.

"Jeg kan kun beklage, at det rammer nogle af vores kunder. Vi arbejder selvfølgelig på at få opdateret den her software hurtigst muligt," siger pressechef for Telenor, Peter Glüsing.

Telenor oplyser ikke, hvor mange der er ramt af problemerne, men i selskabets optik er det ikke et større driftsnedbrud.

"Det er ikke et udbredt problem, det er faktisk ganske få af vores kunder, som oplever, at de sender en SMS, der ikke når frem. Vores kundeservice er heller ikke blevet lagt ned af vrede kunder," siger Peter Glüsing.

Herudover oplyser pressechefen, at det kun er 3G-kunder, der vil bliver ramt af de udsving, der kan komme i forbindelse med opdateringen, og at det vil være løst senest fredag.

Et stort område er ramt

Telenor holder løbende kunderne opdateret på sin hjemmeside under driftstatus, men oplyser, at opdateringen af softwaren allerede er gennemført i det meste af Sjælland og Jylland.

Men indtil senest fredag må noget af København, det sydlige Jylland og Fyn stadig forberede sig på eventuelle problemer med SMS-beskederne.

Læs også:

Ny top-direktør til Telenor Danmark

Telia-kunder ramt af stort mobil-nedbrud

Telenor genvinder de tabte mobilkunder

Dansk telekæmpe mister kunder i tusindvis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere