Artikel top billede

Ubrugelige Skyline-antenner samler støv på Danmarks hustage

Massevis af ubrugelige Skyline-antenner samler støv på Danmarks hustage, efter Skyline gik konkurs. Ingen ved, hvad der skal ske med antennerne.

Læs også:

Ingen købere til ledige Wimax-licenser.

Skyline-frekvenser for 117 millioner kroner samler støv.

It-forbindelser koster danske firmaer kassen efter Skyline-krak.

Vred dansker: Hvorfor kan vi ikke få ordentligt bredbånd?

Skybrud: Sådan ramte Skyline-krakket danskerne.

43.000 kunder fik 30. juni 2012 kappet deres Skyline-forbindelse, og et stort antal modtageudstyr ligger ubrugt hen to måneder efter konkursen.

Kuratoren for Skylines konkursbo ved ikke, hvor mange modtagere det drejer sig om, samt hvilken værdi udstyret har.

Men faktum er, at de tidligere kunder i øjeblikket ikke ved, hvad de skal stille op med deres gamle Skyline-modtageudstyr.

Hvad der vil ske er uvist, så de tidligere kunder skal ikke forvente, at udstyret vil blive afkrævet tilbageleveret lige med det samme.

Tidligere kunder må vente

"Det er endnu uafklaret, hvad der vil ske, og hvad værdien af udstyret er," siger kurator Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert.

Det er tidligere meldt ud, at leverandøren af udstyret har påberåbt sig ejendomsretten til udstyret hos de tidligere kunder.

Derfor må man som tidligere kunde forvente, at udstyret vil blive krævet tilbage på et tidspunkt.

"Leverandøren af udstyret har påberåbt sig ejendomsforbehold til det udstyr, der befinder sig hos kunderne. Kuratorerne er pt. i dialog med leverandøren herom. Boet opfordrer derfor til, at udstyret foreløbigt opbevares." fremgår det af en meddelelse på skyline.dk fra 6. juni 2012.

Udstyret er ubrugeligt

Udstyret kan ikke bruges til andre formål for kunderne, det gælder hverken modtageren eller den boks, der konverterer signalet fra Wimax til kundes eget netværk.

"Udstyret er låst til Wimax. De kommer aldrig til at kunne bruges til andet, så udstyret derude er helt ubrugeligt," siger direktør for Netplan, Torben Rune, der specialiserer sig i rådgivning inden for tele- og kommunikationsbranchen.

Læs også:
Skyline-erstatning fyldt med mangler for erhvervslivet

Skyline-frekvenser for 117 millioner kroner samler støv
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.