Artikel top billede

Banedanmark har ansat ny it-chef

Banedanmark har ansat en ny it-chef, som får ansvaret for firmaets it-projekter.

Banedanmark har ansat John Vammen fra SDC (Skandinavisk Data Center) som ny it-chef. 

Her har han været områdedirektør for systemforvaltning og haft ansvaret for gennemførslen af mindre it-projekter.

Hos Banedanmark får John Vammen, der startede den 1. september, "det øverste ansvar for planlægning og gennemførsel af strategiske og teknologiske it-projekter, for udviklingen af Banedanmarks it-systemer og for at sikre et fortsat højt niveau af informationssikkerhed i Banedanmark," skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

John Vammen har før tiden hos SDC været ansat hos NNIT, der fornylig scorede DSB som kunde.

Han har en uddannelse som cand.scient i datalogi fra Københavns Universitet og en HD i Organisation fra Handelshøjskolen i København.

Han afløser hos Banedanmark Kenneth Lau Rentius, der fortsætter i Banedanmark som chef for trafikinformations-området, oplyser firmaets pressefunktion.  

Opdateret 16:25
Det har tidligere fremgået af denne artikel, at John Vammen som it-chef vile få ansvaret for det store signalprojekt hos Banedanmark. Men det er ikke korrekt.

Signalprogrammet kører som et selvstændigt projekt i et andet regi. Banedanmarks presseafdeling oplyser desuden, at det naturligvis fortsat er Morten Søndergaard som er ansvarlig programdirektør for signalprogrammet.

Læs også:

Banedanmark brugte alt for mange it-konsulenter

Skandaleleverandør med i it-projekt til 18 milliarder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere