Artikel top billede

Endnu en direktør forlader CSC i Norden

It-giganten skifter igen ud blandt cheferne i Norden. Denne stopper en højtstående CEO.

It-giganten CSC skifter ud blandt de administrerende direktører i Norden til oktober.

Det er den svenske topchef Karin Schreil-Jonsson, som forlader stillingen som fungerende administrerede direktør hos CSC i Sverige til den 1. oktober.

Det bekræfter kommunikationschef Kim E. Møller hos CSC Danmark.

Karin Schreil-Jonsson indgav ifølge Computerworlds oplysninger sin opsigelse i maj, og firmaet har dermed haft et stykke tid til at lede efter en afløser.

Den afgående administrerende direktør forlader stillingen efter halvandet år ved roret hos den svenske del af CSC. Hun kom i maj 2001 fra Capgemini, hvor hun havde flere ledende stillinger.

I stedet skal hun nu arbejde for Logica, der konkurrerer med CSC i Sverige.

CSC har ansat en ny person som adminstrerende direktør i Sverige, men har endnu ikke offentliggjort hvem der er tale om.

Karin Scheil-Johnsson har en længere historie i CSC, hvor hun ifølge CSC's svenske presseafdeling tidligere har været såkaldt Nordic Director Manufacturing Vertical. 

Sandt blodbad i Danmark

Også i Danmark har der op til tiltrædelsen af den administrerende direktør John Walsh i Danmark været udskiftninger på topposterne.

Men processen begyndte helt tilbage i 2010 og begyndelsen af 2011, hvor en række chefer forlod selskabet.  

Derudover har CSC i Norden netop været igennem en fyringsrunde, hvor 450 ansatte er blevet skåret væk.

I forbindelse med aflæggelsen af danske CSC-regnskaber fremgår det, at flere aktiviteter i både Norge og Sverige er lagt ind under de danske selskaber.

[i]Opdateret 13:30: Det er tidligere fremgået af denne artikel, at Karin Schreil-Jonssonhar været administrerende direktør hos Capgemini. Det er ikke korrekt. Hun har i stedet blandt andet været vice president.[/i]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.