Artikel top billede

Microsoft: Det er slut med Live Messenger

Microsoft bekræfter, at Windows Live Messenger bliver sendt på pension. Millioner af brugere tvinges over på Skype.

Læs også: 

Rygte: Microsoft lukker Messenger om kort tid

It-folk til Microsoft: Stop så med at tvangsinstallere Skype

Sådan vil Microsoft tjene penge på gratis Skype

"We've got good news to share! Skype and Messenger are coming together."

Sådan indleder Tony Bates, der er præsident for Skype-afdelingen i Microsoft, et blogindlæg på blogs.skype.com.

Den nyeste version Skype 6.0, der udkom for et par uger siden, har allerede givet brugerne mulighed for at logge ind på Skype ved at bruge en Microsoft-konto.

Sammenkoblingen vil blandt andet betyde, at ens oprindelige kontakter fra Messenger automatisk vil bliver overført til Skype.

Den bedste kommunikationsoplevelse
Tony Bates opfordrer brugerne til at få downloadet den nyeste version af Skype og selv opleve, hvordan det nye Skype tager sig ud.  

"Vores mål er fortsat at levere den bedste kommunikationsoplevelse for alle overalt. Vi ønsker at fokusere vores indsats på at gøre tingene enklere for vores brugere, samtidig med, at vi løbende forbedrer den samlede oplevelse," skriver Tony Bates videre.

Windows Live Messenger vil gå på pension verden over i starten af 2013, dog med undtagelse af Kina, hvor tjenesten fortsat vil stilles til rådighed.

En rækker af de funktioner Messenger-brugere kan se frem til er blandt andet bedre understøttelse til alle platforme, deling af skærme, videoopkald på mobiltelefoner, videoopkald med Facebook-venner samt Skypes og Messengers oprindelige funktioner samlet på ét sted.

Læs også: 

Rygte: Microsoft lukker Messenger om kort tid

It-folk til Microsoft: Stop så med at tvangsinstallere Skype

Sådan vil Microsoft tjene penge på gratis Skype
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere