Artikel top billede

Roadmap lækket: Microsoft sylter Office til iOS og Android

Microsoft har ikke travlt med at lancere en Office-app til iOS og Android. Se her, hvornår vi kan forvente at se en løsning.

Microsoft er på vej med Office-versioner til både iOS og Android.

Det viser en roadmap for Microsofts-projektet Office Gemini, der er blevet lækket.

Det er dog ikke lige om hjørnet, at Microsoft vil præsentere en Outlook RT-version og en Office-version til de to konkurrerende platforme.

Ifølge den lækkede roadmap sigter Microsoft nemlig efter først at lancere produkterne i fuld skala mod slutningen af 2014.

Ifølge den anerkendte Microsoft-kommentator, Mary Jo Foley, vil Microsoft lancerere Office RT-apps til efteråret. Det vil ske sideløbende med lanceringen af Windows 'Blue', som du kan læse mere om her.

Ifølge Mary Jo Foley vil det blive fulgt af en ny version af Office til Mac i begyndelsen af 2014, samt dernæst lanceringen af den ellers længe ventede Office-version til iOS og Android mod slutningen af 2014.

Vækker forundring

Roadmap'en bliver mødt med forundring fra flere sider.

Analytikere peger på, at der har floreret rygter om lanceringen i mere end et år, men at yderligere halvandet års ventetid er meget lang tid i den hurtigt-udviklende it-branche.

Microsoft risikerer ifølge dem, at markedet har ændret sig markant, når vi når frem til det planlagte lanceringstidspunkt. Indtil da vil alle brugerne vælge alternative kontor-programmer.

Microsoft-analytiker Wes Miller siger til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, Computerworlds News Service, at man må formode, at Microsoft har vurderet, at de nuværende produktivitets-apps til iPad ikke udgør nogen trussel.

"Men resultatet er jo, at brugere, der har behov for at kreere indhold på farten, enten ikke vil anvende iPad eller ikke vil anvende Microsoft," siger han.

Microsoft-topchef Steve Ballmer har tidligere sagt, at Microsoft slet ikke har behov for at udvikle en Office-version til iOS eller Android, fordi alle brugere jo bare kan arbejde i Office via deres browser. Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Office 2013 eller Office] 365: Skal du eje eller leje din næste Office?

Er der en Office-version til iPad på vej? Se svaret her.

Derfor findes Microsoft Office ikke til iOS og Android.

Guide: Skal du vælge Android, iOS eller Windows?

Vi tester Windows, iOS og Android: Her er det bedste mobil-OS.

Så godt virker det nye Office 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere