Artikel top billede

Roadmap lækket: Microsoft sylter Office til iOS og Android

Microsoft har ikke travlt med at lancere en Office-app til iOS og Android. Se her, hvornår vi kan forvente at se en løsning.

Microsoft er på vej med Office-versioner til både iOS og Android.

Det viser en roadmap for Microsofts-projektet Office Gemini, der er blevet lækket.

Det er dog ikke lige om hjørnet, at Microsoft vil præsentere en Outlook RT-version og en Office-version til de to konkurrerende platforme.

Ifølge den lækkede roadmap sigter Microsoft nemlig efter først at lancere produkterne i fuld skala mod slutningen af 2014.

Ifølge den anerkendte Microsoft-kommentator, Mary Jo Foley, vil Microsoft lancerere Office RT-apps til efteråret. Det vil ske sideløbende med lanceringen af Windows 'Blue', som du kan læse mere om her.

Ifølge Mary Jo Foley vil det blive fulgt af en ny version af Office til Mac i begyndelsen af 2014, samt dernæst lanceringen af den ellers længe ventede Office-version til iOS og Android mod slutningen af 2014.

Vækker forundring

Roadmap'en bliver mødt med forundring fra flere sider.

Analytikere peger på, at der har floreret rygter om lanceringen i mere end et år, men at yderligere halvandet års ventetid er meget lang tid i den hurtigt-udviklende it-branche.

Microsoft risikerer ifølge dem, at markedet har ændret sig markant, når vi når frem til det planlagte lanceringstidspunkt. Indtil da vil alle brugerne vælge alternative kontor-programmer.

Microsoft-analytiker Wes Miller siger til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, Computerworlds News Service, at man må formode, at Microsoft har vurderet, at de nuværende produktivitets-apps til iPad ikke udgør nogen trussel.

"Men resultatet er jo, at brugere, der har behov for at kreere indhold på farten, enten ikke vil anvende iPad eller ikke vil anvende Microsoft," siger han.

Microsoft-topchef Steve Ballmer har tidligere sagt, at Microsoft slet ikke har behov for at udvikle en Office-version til iOS eller Android, fordi alle brugere jo bare kan arbejde i Office via deres browser. Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Office 2013 eller Office] 365: Skal du eje eller leje din næste Office?

Er der en Office-version til iPad på vej? Se svaret her.

Derfor findes Microsoft Office ikke til iOS og Android.

Guide: Skal du vælge Android, iOS eller Windows?

Vi tester Windows, iOS og Android: Her er det bedste mobil-OS.

Så godt virker det nye Office 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere