Artikel top billede

Her er Dansk IT's nye direktør

Dansk IT har fundet afløseren til jobbet som direktør. Her kan du se, hvem den nye direktør er.

Dansk IT's bestyrelse har fundet en afløser til Tony Franke.

Den nye mand i spidsen for organisationen bliver Per Andersen, der kommer fra en stilling som konsulentdirektør hos Capgemini Danmark.

Per Andersen har tidligere været direktør for analysehuset IDC, hvor han igennem 16 år var med til at opbygge IDC's profil i det nordiske marked med udvikling af forretningen inden for konferencer, rådgivning og analyser.

Og det er blandt andet erfaringer fra disse fagområder, der har været med til, at Dansk IT valgte ham. 

"Vi er rigtig glade for, at Per Andersen har sagt ja til opgaven med at lede og udvikle Dansk IT. Per (Andersen, red.) har en enorm indsigt i, hvad der rører sig på it-området, og i hvordan man udvikler konferencer og netværksaktiviteter. Desuden har han mange års erfaring med at sætte it på dagsordenen," siger Carsten Nørgaard, nyvalgt formand for Dansk IT.

Per Andersen skal på bedste vis skabe og bruge de nye muligheder, som den teknologiske udvikling åbner op for.

"Jeg er ikke i tvivl om, at vi står over for en mindst lige så spændende udvikling fremover, som it's hidtidige omkring 60 år har budt på. Allerede nu snakker man om, at it-budgetterne ligger i forretningen, om consumerization og om, at it-afdelingens rolle bliver markant anderledes fremover. Så jobbet som it-professionel vil være under forandring, og Dansk IT skal og vil følge med i denne udvikling," lyder det fra den nye direktør.

Per Andersen tiltræder den 1. juli 2013, hvor han afløser Tony Franke, der har siddet på posten i 17 år.

Det kan du læse mere om her: Kendt direktør færdig som chef i Dansk IT

Læs mere:

Dansk IT skifter igen ud i toppen

Formand for Dansk IT: Derfor vil vi have en ny direktør
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.