Artikel top billede

Microsoft strammer sikkerheden i skyen - men det koster

Nu kan du selv testkøre et tofaktor-sikkerhedssystem i Microsofts sky. Det gør sikkerheden bedre i eksempelvis Office 365, men det bliver ikke helt gratis.

Microsoft er klar med en prøveudgave af et system til tofaktor-sikkerhed i Windows Azure.

Dermed har man mulighed for at stramme sikkerhedsskruen i Office 365 Windows Intune, Dynamics CRM Online og andre tjenester, der anvender Windows Azure Active Directory (WAAD).

Sikkerhedsfunktionen ligger i værktøjet Active Authentication, der inkluderer det ekstra trin i login-processen.

Sådan gør du

Efter at brugeren har indtastet brugernavn og kodeord, kræves der således også, at vedkommende identificerer sig gennem en mobil-app, et telefonopkald eller en sms.

Det skriver Computerworlds svenske søsterside.

Det er ganske enkelt at få gang i Active Authentication.

Man skal blot placere tjenesten i Azures active directory og aktivere den. Slutbrugeren vælger herefter selv, hvilken login-metode han eller hun vil anvende.

Active Authentication koster cirka 5,50 kroner per bruger om måneden.

Denne pris er dog kun gældende i testperioden.

Herefter stiger prisen til cirka 8,50 kroner.

Vær opmærksom på, at priserne er omregnet direkte fra amerikanske dollar.

Læs også:

Sådan kan cloud blive Danmarks nye vækst-motor

Sådan udnytter vi de store muligheder med cloud computing

Cloud-løsningerne løber fra de klassiske CRM-systemer

Her er danske firmaers foretrukne cloud-funktioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.