Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Ferie: KMD-topchef skal til Californien - og Rørvig

Sommerferie: KMD's administrerende direktør Lars Monrad-Gylling skal både til Californien og Rørvig i ferien.

Hos KMD skal manden i spidsen for mere end 3.000 ansatte ud og rejse i sommerferie.

Både udenlandsk og indlands, lyder det i Computerworld mini sommerferie-serie, hvor vi spørger, hvor landets it-topchefer egentlig skal hen.

Lars Monrad-Gylling holder godt tre ugers ferie, hvor 14 dage bruges på en rundtur i Californien med familien, som består af hustru og to børn. 

"Resten af tiden bruges i sommerhuset i Rørvig."

Tiden skal fordrives med bøger, hedder det.

For der "satses på at blive tid til et par skønlitterære bøger i ferien - det er her, tiden er til det. 

Hvilke det bliver i år, er endnu ikke på plads.

De store KMD-begivenheder

Sommerferie er også ofte en tid, hvor man får jobbet og opgaverne lidt på afstand.

Og lige præcis i KMD's tilfælde er det måske meget godt. I hvert fald har en stribe større begivenheder ramt virksomheden.

For man blev solgt til kapitalfonden Advent International, der indsatte Leo Apotheker som bestyrelsesformand.

KMD's nye top-duo: Her satser vi på enorm vækst i de kommende år 
Interview: KMD's nye magtfulde top-tandem har med den internationale topprofil Leo Apotheker som ny mand for bordenden udset et helt nyt område, som KMD nu sætter fulde sejl for at erobre. Forude håber KMD at ramme gigantiske summer.

Derudover afsluttede man en meget langstrakt og til tider hård konflikt med selskabets absolut største kunde: Landets kommuner.

KMD sænker priserne og betaler millioner tilbage til kommuner 
Efter et voldsomt opgør om priser på monopol-systemer sænker KMD listeprisen markant og betaler millioner af kroner tilbage til landets kommuner.

Ser med de lidt mindre positive briller - i hvert fald fra synsvinklen hos dem, der blev sagt farvel til, så har KMD lige andre store it-virksomheder måtte igennem en fyringsrunde.

Så mange ansatte har KMD fyret i de seneste måneder 
KMD har i løbet af de seneste par måneder fyret et to-cifret antal ansatte forud for de kommende fyringer af op mod 100 ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.