Artikel top billede

Ny iPhone meget tæt på lancering

Apples underleverandører hyrer lige nu folk i bunker til at bygge iPhone 6 - eller iPhone 5S

Meget tyder på, at en ny iPhone er tæt på at ramme butikshylderne.

I hvert fald er to af Apples største underleverandører, Foxconn fra Kina og Pegatron fra Taiwan, netop nu i færd med at hyre nye ansatte i stor stil, rapporterer IDG News Service.

Foxconn er i følge China Business News, som citerer kilder i virksomheden, allerede i færd med at producere iPhone 6 og mangler desperat arbejdskraft til samlebåndsarbejdet.

På bare en enkelt fabrik skal der angiveligt ansættes omkring 90.000 nye kolleger til de cirka 210.000 ansatte.

Foxconn har hidtil været en af Apples største leverandører af iPhone og iPad, men selskabet har på det seneste tabt en del ordrer, angiveligt på grund af kvalitetsproblemer med iPhone 5. Det har angiveligt kostet næsten en tredjedel af de ansatte jobbet.

Pegatron vil i følge China Business News øge arbejdsstyrken i firmaets kinesiske samlefabrikker med 30-40 procent i dette halvår. I øjeblikket beskæftiger firmaet cirka 100.000 kinesiske fabriksarbejdere.

Foxconn har til sammenligning cirka 1,2 millioner ansatte.

Læs også:
Apple drosler ned for iPhone 5 - iPhone 6 på vej
Så meget scorer Apple på din iPhone og iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.