Artikel top billede

Ny iPhone meget tæt på lancering

Apples underleverandører hyrer lige nu folk i bunker til at bygge iPhone 6 - eller iPhone 5S

Meget tyder på, at en ny iPhone er tæt på at ramme butikshylderne.

I hvert fald er to af Apples største underleverandører, Foxconn fra Kina og Pegatron fra Taiwan, netop nu i færd med at hyre nye ansatte i stor stil, rapporterer IDG News Service.

Foxconn er i følge China Business News, som citerer kilder i virksomheden, allerede i færd med at producere iPhone 6 og mangler desperat arbejdskraft til samlebåndsarbejdet.

På bare en enkelt fabrik skal der angiveligt ansættes omkring 90.000 nye kolleger til de cirka 210.000 ansatte.

Foxconn har hidtil været en af Apples største leverandører af iPhone og iPad, men selskabet har på det seneste tabt en del ordrer, angiveligt på grund af kvalitetsproblemer med iPhone 5. Det har angiveligt kostet næsten en tredjedel af de ansatte jobbet.

Pegatron vil i følge China Business News øge arbejdsstyrken i firmaets kinesiske samlefabrikker med 30-40 procent i dette halvår. I øjeblikket beskæftiger firmaet cirka 100.000 kinesiske fabriksarbejdere.

Foxconn har til sammenligning cirka 1,2 millioner ansatte.

Læs også:
Apple drosler ned for iPhone 5 - iPhone 6 på vej
Så meget scorer Apple på din iPhone og iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere