Artikel top billede

Windows-udviklere river sig i håret: Svært at udvikle apps

Det er for dyrt og for svært at udvikle ordentlige Window-apps med de eksisterende værktøjer, mener Windows-udviklere.

Virksomhederne er sultne efter smarte mobile Windows-apps, men udviklerne mangler værktøjer og kompetencer til at levere varen.

Sådan lyder konklusionen i en amerikansk undersøgelse med deltagelse af 1.340 udviklere med ansvar for udvikling af Windows-baserede desktop-applikationer.

Hertil kommer, at virksomhederne forventer, at de apps, som bliver udviklet, vil blive supporteret og udviklet løbende, hvilket er yderligere en frustation for udviklerne.

Værktøjer er for dyre og for komplekse

Ifølge undersøgelsen - udarbejdet af analysehuset Dimensional Research - har 85 procent af Windows-udviklerne modtaget bestillinger på mobile apps.

Men de mener, at de eksisterende værktøjer til udvikling af de mobile apps er for dyre og for komplekse.

Heller ikke de alternative løsninger som JavaScript og HTML5 er gode nok, da man ifølge udviklerne ikke kan udvikle de features og den bruger-oplevelse, som kunderne efterspørger, med disse teknologier.

Udviklerne peger i undersøgelsen også på, at behovet for løbende support af eksisterende apps gør det svært for dem at finde ressourcer til at udvikle de kompetencer, som de har brug for.

Høje forventninger

Problemet er åbenlyst, da flere og flere slutbrugere i dag forventer, at funktionaliteterne i deres business-apps også findes i en mobil-version - enten delvist eller fuldt.

Og funktionaliteterne skal være af meget høj kvalitet - og helst kunne anvendes på alle de mobile platforme, der er på markedet.

For udviklerne tegner det en ny retning.

Kun én procent af de adspurgte Windows-udviklere satser helt på mobile apps, mens resten betragter mobile apps som et supplement til desktop-applikationerne.

Kan du nikke genkendende til disse problemer? Giv din mening til kende herunder.

Læs også:

App-udviklerne: Denne platform er bare den vigtigste

Her er de syv mest populære it-certificeringer i Danmark

Fremtidens app-model: Her er der penge at hente

Kovending: Nu får udviklerne alligevel 8.1 før alle andre

Her er Microsoft blandt de allerbedste i verden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Sådan får du innovationen til at blomstre i din virksomhed: "Det bliver gjort forkert i 90 procent af tilfældene"
For at ramme plet med digitale løsninger er innovation afgørende, og det flyvske begreb er noget, der bør gribes systematisk an. "Innovation er ikke lig med post-its. Man skal både arbejde med kulturen, tankegangen og værktøjskassen," siger Thomas Ove Rasmussen, innovationsdirektør i Trifork.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.