Artikel top billede

Total radiotavshed om kæmpe fiberfusion

En eventuelt kommende storfusion mellem SE/Stofa og Waoo lader vente på sig. Læs her, hvad parterne kan berette fra forhandlingsbordet.

"Intet nyt fra Vestfronten."

Sådan lyder det fra SE's (tidligere Syd Energi) direktør Niels Duedahl om en eventuel kommende fusion mellem fiberselskabet SE/Stofa og så Waoo, der er fiberselskabernes produkt- og markedsføringsselskab, ejet af 14 fiberselskaber heriblandt SE.

Konkurrencemyndighederne havde ellers givet grønt lys for fusionen i forbindelse med SE's 1,9 milliarder kroner-køb af Stofa for et års tid siden, hvilket fik Niels Duedahl til at tale om yderligere konsolidering i fiberbranchen i det spæde forår.

Dermed var vejen banet for energiselskabernes samlede bestræbelser på at give hovedkonkurrenten TDC en syngende lussing lige midt på markedspladsen.

Men om det rent faktisk også kommer til at ske, er endnu et åbent spørgsmål.

"SE's opkøb af Stofa handler jo om at få konsolideringsmuligheder i vores teleforretning, og vi kigger da på alle muligheder i markedet. Vi har dog ikke lavet nogen aftale (med Waoo, red)," lyder det fra Niels Duedahl.

Lukker helt af

Taler I stadig sammen om en mulig fusion?

"Det har jeg ingen kommentarer til."

Har I skudt forhandlingerne til hjørne?

"Det kan vi ikke sige noget om lige nu."

Hvorfor kan du ikke sige noget om jeres forhandlinger?

"Der er bare nogle ting i verden, som man ikke kan sige noget om. Og dette er en af dem."

Der er vel en forklaring på, hvorfor I ikke kan sige noget?

"Ja, det må du så vurdere, vi har ikke nogen kommentarer lige nu," lyder det fra Niels Duedahl, direktør hos SE.

Nyheden kommer om et par måneder

Heller ikke hos Waoo er der den store lyst til at tale om en eventuel kommende fusion mellem SE og Waoo.

Den snart tidligere Waoo-direktør Anders Christjansen ønsker ligesom i februar ikke at tale om eventuelle fremtidige aftaler med SE/Stofa og henviser i stedet til Waoos bestyrelsesformand Kim Frimer.

"Det tror jeg ikke lige, at jeg har nogen kommentarer til lige nu," siger Kim Frimer, da Computerworld forhører sig om, hvor langt de eventuelle forhandlinger er kommet.

Er I overhovedet kommet nogen steder?

"Det har vi heller ikke nogen kommentarer til, men jeg kan sige, at vi nok vil komme med nogen (kommentarer, red.) om et par måneder," fortæller Kim Frimer, bestyrelsesformand hos Waoo.

Hvad vil I så kunne sige om et par måneder?

"Ja, det får du nok at vide til den tid."

Hvad er forklaringen på, at du først kan sige noget om nogle måneder?

"Det har jeg ingen kommentarer til."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.