Artikel top billede

Flere it-giganter kigger sultent på at købe BlackBerry

Tre af it-verdenens helt store spillere har meldt sig banen for at købe hele eller dele af BlackBerry. Læs her, hvem der er de nyeste bejlere til den kriseramte mobilproducent.

Mens BlackBerry kæmper for overlevelse, har flere it- og mobilgiganter meldt deres interesse i at købe den hårdt pressede mobilproducent.

Blandt bejlerne nævnes nu SAP, Cisco og Google, som stiller sig op i køen af potentielle købere sammen med Intel, LG og Samsung, der menes at ville spise hele eller dele af BlackBerry, hvor hovedretterne består af selskabets sikrede servernetværk og patenter.

Dermed kan den oprindelige købsplan med BlackBerrys hovedaktionær Fairfax' påståede bud på godt 25 milliarder kroner blive forpurret, efter at der også er blevet sat spørgsmålstegn ved, om Fairfax rent faktisk også kan finansiere købet.

Det skriver Reuters, som også nævner, at ingen at de potentielle købere ønsker at kommentere på opkøbsrygterne.

Deadline for købsinteresse

BlackBerry har sat denne uge som deadline for at høre fra selskaber, der er interesserede i at lægge penge i mobil-virksomheden, som sidste kvartal kom ud med et blodrødt regnskab.

Et eventuelt køb kan derefter ske inden for få uger, selvom det altså lige nu er usikkert, om der rent faktisk er nogle seriøse købere til hele BlackBerry-virksomheden, som ifølge Reuters mister vigtige licensaftaler inden for de næste 18 måneder.

Ud over teknologiselskabernes sult efter at sætte tænderne i BlackBerry har flere kapitalfonde også meldt deres interesse i BlackBerry.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.