Artikel top billede

Dato og priser for dansk iPhone 5s lancering klar

Det er nu, soveposen skal pakkes ud, hvis du skal være en af de første med en dansk iPhone 5s, for Apple har netop offentliggjort lanceringsdatoen. Se dato og priser her.

Apple har nu offentliggjort i en pressemeddelelse, at iPhone 5s og 5c vil lande i Danmark, og 24 andre lande, fredag den 25. oktober. 

Ifølge mobil-siden mobil.nu bliver priserne på 5s-modellen 5.399 kroner for 16 GB modellen, 6.199 kroner for 32 GB modellen og 6.999 kroner for 64 GB modellen.

iPhone 5c skulle ende med at koste 4.599 kroner for 16 GB modellen og 5.399 kroner for 32 GB modellen. 

Dermed bliver den "billigste" iPhone, 5c-modellen, i den absolut høje ende - og kun 800 kroner billigere end topmodellen 5s. 

Godt anmeldt telefon

Selvom Apples aktiekurs ikke umiddelbart nåede samme højder som ved de første iPhone-lanceringer, har anmelderne taget godt imod den nye telefon. Det kan du læse en opsummering af her.

Ved at lave en 5s-model og ikke gå direkte til 6´eren har Apple også valgt at holde fast i samme skærmstørrelse og skærm som den oprindelige 5-model. 

Dermed følger Apple ikke umiddelbart trenden i Android- og Windows Phone-verdenen, hvor skærmene vokser en smule for hver ny version. I denne artikel (eller i skemaet til højre) kan du se hvordan den nye 5s (og 5c) klarer sig over for de andre topmodeller på markedet.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?