Artikel top billede

Dato og priser for dansk iPhone 5s lancering klar

Det er nu, soveposen skal pakkes ud, hvis du skal være en af de første med en dansk iPhone 5s, for Apple har netop offentliggjort lanceringsdatoen. Se dato og priser her.

Apple har nu offentliggjort i en pressemeddelelse, at iPhone 5s og 5c vil lande i Danmark, og 24 andre lande, fredag den 25. oktober. 

Ifølge mobil-siden mobil.nu bliver priserne på 5s-modellen 5.399 kroner for 16 GB modellen, 6.199 kroner for 32 GB modellen og 6.999 kroner for 64 GB modellen.

iPhone 5c skulle ende med at koste 4.599 kroner for 16 GB modellen og 5.399 kroner for 32 GB modellen. 

Dermed bliver den "billigste" iPhone, 5c-modellen, i den absolut høje ende - og kun 800 kroner billigere end topmodellen 5s. 

Godt anmeldt telefon

Selvom Apples aktiekurs ikke umiddelbart nåede samme højder som ved de første iPhone-lanceringer, har anmelderne taget godt imod den nye telefon. Det kan du læse en opsummering af her.

Ved at lave en 5s-model og ikke gå direkte til 6´eren har Apple også valgt at holde fast i samme skærmstørrelse og skærm som den oprindelige 5-model. 

Dermed følger Apple ikke umiddelbart trenden i Android- og Windows Phone-verdenen, hvor skærmene vokser en smule for hver ny version. I denne artikel (eller i skemaet til højre) kan du se hvordan den nye 5s (og 5c) klarer sig over for de andre topmodeller på markedet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.