Artikel top billede

Apple inviterer til ny lancering: På tirsdag kommer der nye iPads

Apple har udsendt en invitationen til, hvad der formodentligt er en ny produktlancering. Se hele invitationen her.

Det er kun lidt over en måned siden, at Apple præsenterede to nye iPhones.

Men allerede nu har Apple endnu en produktlancering på trapperne.

Det sker tirsdag den 22. oktober i konferencecenteret "Yerba Buena Center for the Arts" i San Francisco, hvor Apple formodes at præsentere to nye iPads.

Invitationen der er sendt ud til den amerikanske presse har overskriften "We still have a lot to cover," og den er illustreret med, hvad der ligner en bunke farverige blade, der lige er faldet af et træ. 

IPad 5 bliver tyndere

Det forventes at Apple til præsentationen vil løfte sløret for den femte generation af den store udgave af iPaden.

Ifølge flere lækkede billeder, som Apple-bloggeren Sonny Dickson har publiceret, vil den nye iPad få et mere kompakt design, der minder om det, som vi kender fra iPad Mini. Det vil sige, at den sandsynligvis bliver både tyndere og lettere.

Herudover er det også forventningen, at der vil blive præsenteret en ny iPad Mini med retina-skærm.

Den nye iPad Mini vil dog efter alt at dømme få et uændret design i forhold til den nuværende generation. Men ifølge den japanske Apple-side MacOtakara vil den dog muligvis blive en anelse tykkere.

Vokser iPad Mini?

Den japanske side har fået fingre i en række uofficielle "cases", der indikerer en forøgelse af tykkelsen på 0,3 mm i forhold til den nuværende Mini.

Hvis det holder stik, vil det sandsynligvis ske for at skabe plads til et større batteri, der skal sikre at batteritiden fastholdes på det nuværende niveau, selvom iPaden ustyres med en mere batterisulten skærm.

Det samme skete da Apple udstyrede den store iPad med en retinaskærm. Her blev iPad 3 0,6 millimeter tykkere end iPad 2.

Læs også:
Her er alle de Apple-produkter, som vi stadigvæk venter på 

Denne hårdtpumpede tablet vil lokke dig væk fra Nexus 7 og iPad Mini
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.