Artikel top billede

Apple inviterer til ny lancering: På tirsdag kommer der nye iPads

Apple har udsendt en invitationen til, hvad der formodentligt er en ny produktlancering. Se hele invitationen her.

Det er kun lidt over en måned siden, at Apple præsenterede to nye iPhones.

Men allerede nu har Apple endnu en produktlancering på trapperne.

Det sker tirsdag den 22. oktober i konferencecenteret "Yerba Buena Center for the Arts" i San Francisco, hvor Apple formodes at præsentere to nye iPads.

Invitationen der er sendt ud til den amerikanske presse har overskriften "We still have a lot to cover," og den er illustreret med, hvad der ligner en bunke farverige blade, der lige er faldet af et træ. 

IPad 5 bliver tyndere

Det forventes at Apple til præsentationen vil løfte sløret for den femte generation af den store udgave af iPaden.

Ifølge flere lækkede billeder, som Apple-bloggeren Sonny Dickson har publiceret, vil den nye iPad få et mere kompakt design, der minder om det, som vi kender fra iPad Mini. Det vil sige, at den sandsynligvis bliver både tyndere og lettere.

Herudover er det også forventningen, at der vil blive præsenteret en ny iPad Mini med retina-skærm.

Den nye iPad Mini vil dog efter alt at dømme få et uændret design i forhold til den nuværende generation. Men ifølge den japanske Apple-side MacOtakara vil den dog muligvis blive en anelse tykkere.

Vokser iPad Mini?

Den japanske side har fået fingre i en række uofficielle "cases", der indikerer en forøgelse af tykkelsen på 0,3 mm i forhold til den nuværende Mini.

Hvis det holder stik, vil det sandsynligvis ske for at skabe plads til et større batteri, der skal sikre at batteritiden fastholdes på det nuværende niveau, selvom iPaden ustyres med en mere batterisulten skærm.

Det samme skete da Apple udstyrede den store iPad med en retinaskærm. Her blev iPad 3 0,6 millimeter tykkere end iPad 2.

Læs også:
Her er alle de Apple-produkter, som vi stadigvæk venter på 

Denne hårdtpumpede tablet vil lokke dig væk fra Nexus 7 og iPad Mini
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere