Computerworld får ny administrerende direktør

Computerworld får ny administrerende direktør, der fremover skal lede Danmarks førende it-mediehus.

50-årige Brian Holmgaard overtager fra 1. februar stillingen som administrerende direktør for Computerworld, hvor han afløser selskabets ejer, Kaare Danielsen, der fremover vil fokusere på jobbet som administrerende direktør for Jobindex.

Brian Holmgaard kommer fra en stilling som kommerciel direktør i eBay Norden og har massiv salgserfaring, idet han tidligere har været salgschef i selskaber som Eniro, Ingeniøren og Søndagsavisen samt administrerende direktør for Saxo.com.

Han var indtil 2009 salgsdirektør i Computerworlds tidligere ejer, IDG Danmark, og kender derfor selskabet indefra.

"Brian Holmgaard ved en masse om salg, og han kender organisationen i forvejen. Han har en masse gode ideer til fremtiden og brænder for opgaven," siger Kaare Danielsen, der købte Computerworld i slutningen af maj.

Kaare Danielsen peger på, at Brian Holmgaard bliver direktør 'med stort S for Salg,' som han siger.

Skal øge salget

Hovedopgaven bliver nemlig at øge salget af Computerworlds mange medieprodukter - websiden, magasinet, kurser, messer, konferencer, marketing, annoncer og meget andet - der alle tjener til at forbinde it-branchens mange aktører med hinanden som et slags stort it-vidennetværk, hvor alle, der ved noget om it i Danmark, bliver forbundet.

"Jeg betragter mig selv om en kommercialist, der kan samle alle produkter, ydelser og services i et selskab på en måde, så de kan afsættes. Jeg ser store muligheder i Computerworld, og det er en stor glæde at blive administrerende direktør for et af Danmarks førende mediebrands og it-vidennetværk ," siger Brian Holmgaard.

Skal bygges yderligere op

"Brian Holmgaard får til opgave at fortsætte den gænge, som Computerworld er inde i, og få bygget salget op. Samtidig bliver opgaven at opbygge samarbejdet mellem Jobindex og Computerworld," siger Kaare Danielsen.

Kaare Danielsen stiftede i 1996 Jobindex, der i dag er Danmarks største online-jobsite. Selskabet er børsnoteret med Kaare Danielsen som hovedaktionær og administrerende direktør.

Han har siden overtagelsen af Computerworld været administrerende direktør for både Computerworld og Jobindex, men ønsker nu at fokusere på den daglige ledelse af Jobindex.

"Vi er nu igennem overgangsfasen, hvor vi har fået samarbejdet mellem de to selskaber til at fungere, men både Jobindex og Computerworld fortjener deres egen administrerende direktør, der kan fokusere helt på opgaverne, så derfor vil jeg fremover fokusere på Jobindex, mens Brian Holmgaard vil fokusere på Computerworld," siger Kaare Danielsen.

Læs også: Computerworld-chef bliver direktør for Fullrate
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.