Computerworld får ny administrerende direktør

Computerworld får ny administrerende direktør, der fremover skal lede Danmarks førende it-mediehus.

50-årige Brian Holmgaard overtager fra 1. februar stillingen som administrerende direktør for Computerworld, hvor han afløser selskabets ejer, Kaare Danielsen, der fremover vil fokusere på jobbet som administrerende direktør for Jobindex.

Brian Holmgaard kommer fra en stilling som kommerciel direktør i eBay Norden og har massiv salgserfaring, idet han tidligere har været salgschef i selskaber som Eniro, Ingeniøren og Søndagsavisen samt administrerende direktør for Saxo.com.

Han var indtil 2009 salgsdirektør i Computerworlds tidligere ejer, IDG Danmark, og kender derfor selskabet indefra.

"Brian Holmgaard ved en masse om salg, og han kender organisationen i forvejen. Han har en masse gode ideer til fremtiden og brænder for opgaven," siger Kaare Danielsen, der købte Computerworld i slutningen af maj.

Kaare Danielsen peger på, at Brian Holmgaard bliver direktør 'med stort S for Salg,' som han siger.

Skal øge salget

Hovedopgaven bliver nemlig at øge salget af Computerworlds mange medieprodukter - websiden, magasinet, kurser, messer, konferencer, marketing, annoncer og meget andet - der alle tjener til at forbinde it-branchens mange aktører med hinanden som et slags stort it-vidennetværk, hvor alle, der ved noget om it i Danmark, bliver forbundet.

"Jeg betragter mig selv om en kommercialist, der kan samle alle produkter, ydelser og services i et selskab på en måde, så de kan afsættes. Jeg ser store muligheder i Computerworld, og det er en stor glæde at blive administrerende direktør for et af Danmarks førende mediebrands og it-vidennetværk ," siger Brian Holmgaard.

Skal bygges yderligere op

"Brian Holmgaard får til opgave at fortsætte den gænge, som Computerworld er inde i, og få bygget salget op. Samtidig bliver opgaven at opbygge samarbejdet mellem Jobindex og Computerworld," siger Kaare Danielsen.

Kaare Danielsen stiftede i 1996 Jobindex, der i dag er Danmarks største online-jobsite. Selskabet er børsnoteret med Kaare Danielsen som hovedaktionær og administrerende direktør.

Han har siden overtagelsen af Computerworld været administrerende direktør for både Computerworld og Jobindex, men ønsker nu at fokusere på den daglige ledelse af Jobindex.

"Vi er nu igennem overgangsfasen, hvor vi har fået samarbejdet mellem de to selskaber til at fungere, men både Jobindex og Computerworld fortjener deres egen administrerende direktør, der kan fokusere helt på opgaverne, så derfor vil jeg fremover fokusere på Jobindex, mens Brian Holmgaard vil fokusere på Computerworld," siger Kaare Danielsen.

Læs også: Computerworld-chef bliver direktør for Fullrate




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere