Computerworld får ny administrerende direktør

Computerworld får ny administrerende direktør, der fremover skal lede Danmarks førende it-mediehus.

50-årige Brian Holmgaard overtager fra 1. februar stillingen som administrerende direktør for Computerworld, hvor han afløser selskabets ejer, Kaare Danielsen, der fremover vil fokusere på jobbet som administrerende direktør for Jobindex.

Brian Holmgaard kommer fra en stilling som kommerciel direktør i eBay Norden og har massiv salgserfaring, idet han tidligere har været salgschef i selskaber som Eniro, Ingeniøren og Søndagsavisen samt administrerende direktør for Saxo.com.

Han var indtil 2009 salgsdirektør i Computerworlds tidligere ejer, IDG Danmark, og kender derfor selskabet indefra.

"Brian Holmgaard ved en masse om salg, og han kender organisationen i forvejen. Han har en masse gode ideer til fremtiden og brænder for opgaven," siger Kaare Danielsen, der købte Computerworld i slutningen af maj.

Kaare Danielsen peger på, at Brian Holmgaard bliver direktør 'med stort S for Salg,' som han siger.

Skal øge salget

Hovedopgaven bliver nemlig at øge salget af Computerworlds mange medieprodukter - websiden, magasinet, kurser, messer, konferencer, marketing, annoncer og meget andet - der alle tjener til at forbinde it-branchens mange aktører med hinanden som et slags stort it-vidennetværk, hvor alle, der ved noget om it i Danmark, bliver forbundet.

"Jeg betragter mig selv om en kommercialist, der kan samle alle produkter, ydelser og services i et selskab på en måde, så de kan afsættes. Jeg ser store muligheder i Computerworld, og det er en stor glæde at blive administrerende direktør for et af Danmarks førende mediebrands og it-vidennetværk ," siger Brian Holmgaard.

Skal bygges yderligere op

"Brian Holmgaard får til opgave at fortsætte den gænge, som Computerworld er inde i, og få bygget salget op. Samtidig bliver opgaven at opbygge samarbejdet mellem Jobindex og Computerworld," siger Kaare Danielsen.

Kaare Danielsen stiftede i 1996 Jobindex, der i dag er Danmarks største online-jobsite. Selskabet er børsnoteret med Kaare Danielsen som hovedaktionær og administrerende direktør.

Han har siden overtagelsen af Computerworld været administrerende direktør for både Computerworld og Jobindex, men ønsker nu at fokusere på den daglige ledelse af Jobindex.

"Vi er nu igennem overgangsfasen, hvor vi har fået samarbejdet mellem de to selskaber til at fungere, men både Jobindex og Computerworld fortjener deres egen administrerende direktør, der kan fokusere helt på opgaverne, så derfor vil jeg fremover fokusere på Jobindex, mens Brian Holmgaard vil fokusere på Computerworld," siger Kaare Danielsen.

Læs også: Computerworld-chef bliver direktør for Fullrate
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere