Her er Danmarks mest eftertragtede it-job

Når danske it-folk søger efter job på nettet, er der især én stilling, som er ganske populær. Se her, hvilke job it-Danmark klikkede sig ind på i det forgangne år.

Mens 2014 er godt i gang med at blive hverdag, er der gode nyheder på job-fronten for danske it-folk, som Computerworld kunne berette i går.

Hvis du selv er i gang med jobsøgning eller nysgerrig efter at snuse til jobmarkedet, kan du her se, hvilke stillinger der fik mest opmærksomhed fra jobsøgende i Computerworlds moderselskab Jobindex.dk, der er Danmarks største jobportal.

Tendensen i top 10 tegner et billede af, at teknisk support er en stilling, som mange it-folk finder interessant.

En årsag til dette kunne være lempelige forventninger til uddannelsesniveau og en stor fleksibilitet i de konkrete topstillinger fra sidste år, hvor hjemmearbejde er en del af overskriften i flere af de konkrete stillingsannoncer.

Her er top 10-listen
I den nedenstående liste kan du se, hvilke it-job der fik flest rå klik på Jobindex.dk i 2013:

1. Teknisk supporter (Manpower for kunde)

2. Social Media Manager (Pandora)

3. Teknisk supporter (Manpower for kunde)
4. Online Supporter (Pandora)

5. PHP-udvikler (UserReport)

6. Konsulent til backend-webudvikling (Kraftvaerk)

7. Helpdesk Supportere til studiejob (Noa Noa)

8. Teknisk supporter (Manpower for kunde)

9. Digital redaktør (Den Blå Planet)

10. Web Shop Coordinator Norge (Reima) 

Disse job fik ekstra opmærksomhed
Ud over klik på de enkelte stillingsannoncer opgør Jobindex.dk også en liste over, hvor interessante (overskrifterne i) stillingsannoncerne er i direkte konkurrence mod lignende stillinger.

Jobsitet angiver interessen som en såkaldt 'klikprocent', hvor en høj klikprocent angiver høj interesse for en given stilling.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.