Artikel top billede

Brugerflade i version 2.0 er en af nyhederne i Windows 9. Foto: Mikkel W. Nielsen.

Her er tidspunktet for Microsofts lancering af Windows 9

Den næste udgave af Windows er stadig på tegnebordet, men konturerne af den næste platform er ved at tegne sig i horisonten. Se hvornår din harddisk skal gøres klar til Windows 9.

Den næste udgave af Windows, der i øjeblikket går under kodenavnet Threshold, kommer til april 2015.

Sådan lyder vurderingen fra bloggeren Paul Thurrott, der driver webstedet SuperSite for Windows, hvor han er teknisk analytiker med speciale i Windows.

Han vurderer ligeledes, at Microsoft fastholder en god stime i forbindelse med navngivningen og kalder udgaven for Windows 9.

Versionen vil efter hans vurdering få sin spæde barndom under den kommende Build 2014-konference, som Microsoft afholder til april.

Selvsamme arrangement vil formentlig også byde på en opdatering til Windows 8.1, hvor blandt andet Start-knappen ser ud til at få et come back.

Det kan du læse mere om her: Beta-tester: Windows 8.1 får en ny Start-knap til april

Tvungen succes til Windows 9

Det er efterhånden blevet en tradition, at det kun er hveranden Windows-udgave, der bliver en salgssucces.

I øjeblikket illustreret ved Windows 7 som den helt store motor med Windows 8 i baghjulet.

Tidligere var det Vista, som var efternøleren, mens XP var den helt store succes.

Den arv skal Windows 9 nu efterleve, og der ligger således et tungt pres på denne udgave om succes ved kasseapparaterne.

Ny brugerflade

En af forandringerne i Windows 9 vil være en version 2.0 af den grafiske brugergrænseflade, kendt som Metro.

Hvad det konkret vil indebære er lidt tidligt at forudsige, men Paul Thurrott har informationer om, at man eksempelvis vil have mulighed for at afvikle applikationer direkte fra Microsoft Store på skrivebordet.

Ligeledes er der luftet rygter om, at næste pc-version i langt højere grad vil være bundet sammen med Windows-baserede telefoner, mobile enheder og spilkonsollen Xbox.

Der kommer sandsynligvis tre udvikler-udgaver af Windows 9, før den endelige version lanceres til april 2015.

Læs også:
Her er de mest populære styresystemer netop nu

Brugere klager: Store problemer efter Windows 8.1-opdatering

Her er læren af Windows 8.1: Sådan kan du undgå kaos næste gang
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.