Artikel top billede

Dump: Linkedin.

TDC: Sådan fandt vi vores nye it-chef

Interview: TDC har fundet en ny it-chef. Her kan du se, hvordan telefirmaet fandt frem til den helt rigtige person, og hvad hun kommer til at foretage sig.

"Man skal selvfølgelig altid være forsigtig med at hente medarbejdere på sin gamle arbejdsplads, men Charlotte Bang Arnvig Hersdorf var klar til at skifte job," fortæller hendes kommende chef i TDC, Peter Trier Schleidt.

Charlotte Bang Arnvig Hersdorf skal bestride jobbet som it-chef i TDC.

Læs også: TDC ansætter ny it-chef - her er hun

De to har arbejdet sammen igennem en årrække i Danske Bank, hvor Charlotte Bang Arnvig Hersdorf indtil den 1. april er Chief Technology Officer.

Men herefter står der altså TDC på visitkortet.

I TDC er der ikke en dedikeret direktør for it. Den opgave har været fordelt på forskellige afdelinger på tværs af TDC.

Men det skal ændres.

"Et af de tiltag, jeg har foretaget i TDC, er at samle denne funktion, men jeg har manglet en person til at stå i spidsen, og valget er faldet på Charlotte Bang Arnvig Hersdorf, fordi hun er god," siger Peter Trier Schleidt.

Hvorfor valgte du hende?

"Hun har haft ansvaret for en stor it-organisation med over 300 ansatte. Hun har haft ansvar for teknik og drift i Danske Bank, og så har hun transformeret udviklingen til at blive mere agil. Alt sammen egenskaber, der kan komme os til gavn i TDC," siger han.

Hvad skal hun udføre af opgaver?

"Hun skal være med til at højne kvaliteten blandt kunder og medarbejdere. Hun skal også styre vores leverandører og stå i spidsen for vores outsourcing. Hun har tidligere styret 800 medarbejdere i Indien, og den erfaring med at arbejde på tværs af landegrænser har vi god brug for i TDC."

"It fylder rigtig meget i finansverdenen, det er nok kun telebranchen, hvor it er mere vigtigt. Derfor har hun den nødvendige ballast til jobbet," lyder det fra den nye chef.

Er hun tekniker fremfor en forretningsperson?

"Hun er meget allround, og så er hun en dygtig leder, der kan få tingene til at ske. Der er god energi omkring de ting, hun laver."

"Vi er i gang med et stort digitaliseringsprojekt i TDC, og det skal hendes organisation have ansvaret for."

Charlotte Bang Arnvig Hersdorf tiltræder i TDC den 1. maj.

Computerworld har kontaktet Charlotte Bang Arnvig Hersdorf, men hun ønsker først at fortælle om jobskiftet, efter hun er tiltrådt i den nye stilling.

Læs også:

Lars Mathiesen: Derfor stopper jeg som it-direktør i Nykredit

Dansk top-CIO stopper efter stor ledelsesrokade

TDC ansætter ny it-chef - her er hun
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere