Artikel top billede

Dump: Linkedin.

TDC: Sådan fandt vi vores nye it-chef

Interview: TDC har fundet en ny it-chef. Her kan du se, hvordan telefirmaet fandt frem til den helt rigtige person, og hvad hun kommer til at foretage sig.

"Man skal selvfølgelig altid være forsigtig med at hente medarbejdere på sin gamle arbejdsplads, men Charlotte Bang Arnvig Hersdorf var klar til at skifte job," fortæller hendes kommende chef i TDC, Peter Trier Schleidt.

Charlotte Bang Arnvig Hersdorf skal bestride jobbet som it-chef i TDC.

Læs også: TDC ansætter ny it-chef - her er hun

De to har arbejdet sammen igennem en årrække i Danske Bank, hvor Charlotte Bang Arnvig Hersdorf indtil den 1. april er Chief Technology Officer.

Men herefter står der altså TDC på visitkortet.

I TDC er der ikke en dedikeret direktør for it. Den opgave har været fordelt på forskellige afdelinger på tværs af TDC.

Men det skal ændres.

"Et af de tiltag, jeg har foretaget i TDC, er at samle denne funktion, men jeg har manglet en person til at stå i spidsen, og valget er faldet på Charlotte Bang Arnvig Hersdorf, fordi hun er god," siger Peter Trier Schleidt.

Hvorfor valgte du hende?

"Hun har haft ansvaret for en stor it-organisation med over 300 ansatte. Hun har haft ansvar for teknik og drift i Danske Bank, og så har hun transformeret udviklingen til at blive mere agil. Alt sammen egenskaber, der kan komme os til gavn i TDC," siger han.

Hvad skal hun udføre af opgaver?

"Hun skal være med til at højne kvaliteten blandt kunder og medarbejdere. Hun skal også styre vores leverandører og stå i spidsen for vores outsourcing. Hun har tidligere styret 800 medarbejdere i Indien, og den erfaring med at arbejde på tværs af landegrænser har vi god brug for i TDC."

"It fylder rigtig meget i finansverdenen, det er nok kun telebranchen, hvor it er mere vigtigt. Derfor har hun den nødvendige ballast til jobbet," lyder det fra den nye chef.

Er hun tekniker fremfor en forretningsperson?

"Hun er meget allround, og så er hun en dygtig leder, der kan få tingene til at ske. Der er god energi omkring de ting, hun laver."

"Vi er i gang med et stort digitaliseringsprojekt i TDC, og det skal hendes organisation have ansvaret for."

Charlotte Bang Arnvig Hersdorf tiltræder i TDC den 1. maj.

Computerworld har kontaktet Charlotte Bang Arnvig Hersdorf, men hun ønsker først at fortælle om jobskiftet, efter hun er tiltrådt i den nye stilling.

Læs også:

Lars Mathiesen: Derfor stopper jeg som it-direktør i Nykredit

Dansk top-CIO stopper efter stor ledelsesrokade

TDC ansætter ny it-chef - her er hun
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere