Foto: Povl D. Rasmussen.

Derfor overtager Jubii kvit og frit en million Telenor-mailadresser

Jubii står som modtager af op mod en million mail-adresser fra Telenor. Læs her, hvorfor internetportalen er interesseret i at servicere de mange mailadresser.

Jubii har tilsyneladende både altruistiske og forretningsmæssige grunde til at stille sig op som modtager af op mod en million Telenor-mailadresser, hvoraf godt 100.000 i dag er aktive.

Det forklarer Jubii-direktør Thomas Rimington, da Computerworld fanger ham til en snak, inden de mange adresser og tilhørende data som gamle mails og kontaktinformationer skal overføres og leve videre i Jubii-regi.

"Vi syntes, at det var ærgerligt for brugerne, at de ikke kan beholde deres mailadresser, som de måske har haft i 10 eller 20 år. Derfor vil vi gerne hjælpe, da vi i forvejen har en velfungerende mail-service og -infrastruktur," fortæller Thomas Rimington.

"Samtidig har vi også ønsket at få en sidegevinst med mere trafik ind på vores site, hvilket mange nye mailbrugere vil bidrage til. Men det er ikke sådan, at vi har lagt en stor business case, for vi ved endnu ikke, hvor mange Telenor-kunder der flytter over til os," fortsætter han.

Som en café latte
Årsagen til uvidenhed om størrelsen på overflytningen ligger i, at Telenor og Jubii endnu ikke er gået i gang med selve mail- og dataoverflytningen.

"Størrelsen kommer helt an på, hvor mange Telenor-kunder der vil benytte sig af tilbuddet," siger Jubii-direktøren, som i dag har et sted mellem 400.000 og en halv million unikke brugere om måneden, der surfer forbi et af danmarkshistoriens mest kendte web-domæner.

Han forklarer, at der tale om et tilbud, som bliver annonceret på Telenors hjemmeside inden længe.

Tilbuddet kommer i form af en e-mail til alle mailbrugerne, hvor de bliver oplyst om, hvad de kan forvente, hvis de takker ja tak til overflytningen.

"Hos os får de langt mere plads med vores gratis løsning på to gigabyte, som vores eksisterende brugere kender i dag, end de gjorde hos Telenor" fortæller Thomas Rimington med baggrund i, at Telenor-kunder i dag har 40 megabyte til rådighed.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.