Artikel top billede

Succesrigt jysk firma solgt: Kendt it-profil ny formand

Afgående topchef hos GN Netcom bad om at få en jobannonce sat i avisen. Nu har han foreløbigt fået en attraktiv bestyrelsespost.

En fremtrædende spiller på det milliardstore marked for erp-løsninger til landets kommuner blev for nylig solgt af Jyske Bank til kapitalfonden Axcel.

Nu har Silkeborg Data A/S fået en ny bestyrelse med den kendte it-profil Mogens Elsberg i spidsen.

Mogens Elsberg var indtil for nylig CEO hos GN Netcom.

I forbindelse med hans exit fra GN Netcom sagde han lidt spøgefuldt til Computerworld, der er ejet af jobportalen Jobindex A/S, at han gerne vil have en jobannonce i.

Om kapitalfonden har læst annoncen er uvist, men i hvert fald er han blevet hyret ind til at sidde for enden af bordet, hvor de overordnede strategiske beslutninger træffes.

Mogens Elsberg forklarer til Computerworld, at han ikke står klar med en masse nye tiltag, og at selskabets linje langt hen af vejen skal fortsættes.

Bedre til at kommunikere

Èn ting skal dog forbedres.

"Selskabet skal derfor fastholde investeringer i produktudvikling og blive endnu bedre til at kommunikere gevinsterne ved de løsninger, som tilbydes," forklarer Mogens Elsberg.

For generelt kan man sige, at Silkeborg Data's løsninger gør hverdagen lettere for mange af de ansatte i den danske offentlige sektor ved at administrative opgaver i stigende grad håndteres via it, forklarer han.

Silkeborg Data bidrager altså til, at den offentlige sektor kan realisere ønsket om højere effektivitet gennem øget brug af it.

Silkeborg Data har igennem de seneste år haft vækst og rundede for nylig en omsætning på en kvart milliard kroner.

Det kan du læse mere om her.

Og den nye formand vil fortsat gå efter kontrolleret vækst.

Den tidligere bestyrelse bestod af blandt andre Jyske Bank-folk.

Jyske Bank trak i øvrigt en større sum penge ud af selskabet inden salget.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere