Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Rygte: Start-knap i Windows udskudt - så lang tid skal du vente

Microsoft har angiveligt udskudt relanceringen af Start-menuen i Windows 8. Se her hvor langt tid du kan komme til at vente.

Det længe ventede comeback til Start-menuen i Windows kan meget vel lade vente på sig.

Ifølge den normalt veloplyste Microsoft-blogger Mary Jo Foley har Microsoft nemlig udskudt relanceringen af Start-menuen til engang i 2015.

Egentlig var det planen, at Start-menuen skulle vende tilbage med en planlagt opdatering i august, men disse planer er nu ifølge Mary Jo Foley blevet ændret.

Planen er nu, at Start-menuen skal leveres med den næste store opgradering af Windows, der for tiden udvikles under arbejdstitlen Threshold.

Den kan du læse mere om her: Her er tidspunktet for Microsofts lancering af Windows 9.

Ingen officiel tidsplan

Microsoft har ikke officielt meddelt det mindste om tidsplanen for relancering af Start-menuen, men har dog bedyret, at Start-menuen vil komme på et tidspunkt.

Selskabet fremviste dog for nylig på selskabets udvikler-konference Build en arbejds-prototype af den nye menu. Den kan du se her.

Microsoft udgav for et par måneder siden Windows 8.1 Update 1 med en række interessante nyheder, som du kan se her - men altså uden Start-menuen.

Der spekuleres i, at en af grundene til, at Microsoft vil vente med relanceringen af Start-menuen, indtil Threshold (aka Windows 9) ser dagens lys, er, at selskabet i givet fald vil kunne opkræve penge for opgraderingen, mens mindre opdateringer som udgangspunkt bliver leveret kvit og frit.

Vil man ikke vente, er det allerede i dag muligt at installere en række uofficielle Start-mennuer i Windows 8.

De tæller blandt andet Start8, Pokki og Classic Shell 4.0.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.