Artikel top billede

Rygte: Start-knap i Windows udskudt - så lang tid skal du vente

Microsoft har angiveligt udskudt relanceringen af Start-menuen i Windows 8. Se her hvor langt tid du kan komme til at vente.

Det længe ventede comeback til Start-menuen i Windows kan meget vel lade vente på sig.

Ifølge den normalt veloplyste Microsoft-blogger Mary Jo Foley har Microsoft nemlig udskudt relanceringen af Start-menuen til engang i 2015.

Egentlig var det planen, at Start-menuen skulle vende tilbage med en planlagt opdatering i august, men disse planer er nu ifølge Mary Jo Foley blevet ændret.

Planen er nu, at Start-menuen skal leveres med den næste store opgradering af Windows, der for tiden udvikles under arbejdstitlen Threshold.

Den kan du læse mere om her: Her er tidspunktet for Microsofts lancering af Windows 9.

Ingen officiel tidsplan

Microsoft har ikke officielt meddelt det mindste om tidsplanen for relancering af Start-menuen, men har dog bedyret, at Start-menuen vil komme på et tidspunkt.

Selskabet fremviste dog for nylig på selskabets udvikler-konference Build en arbejds-prototype af den nye menu. Den kan du se her.

Microsoft udgav for et par måneder siden Windows 8.1 Update 1 med en række interessante nyheder, som du kan se her - men altså uden Start-menuen.

Der spekuleres i, at en af grundene til, at Microsoft vil vente med relanceringen af Start-menuen, indtil Threshold (aka Windows 9) ser dagens lys, er, at selskabet i givet fald vil kunne opkræve penge for opgraderingen, mens mindre opdateringer som udgangspunkt bliver leveret kvit og frit.

Vil man ikke vente, er det allerede i dag muligt at installere en række uofficielle Start-mennuer i Windows 8.

De tæller blandt andet Start8, Pokki og Classic Shell 4.0.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere