Artikel top billede

Nu skal du udskifte Skype

Microsoft sender ældre udgaver af Skype på pension. Se hvilke versioner, der ikke længere vil fungere.

Kodefabrikken fra Redmond har valgt at sende ældre udgaver af kommunikationsprogrammet Skype på pension.

Det skriver firmaet på denne blog.

Det handler om versionerne fra 6.13 og ældre til Windows samt 6.14 og ældre ufgaver til Mac.

På Skype-bloggen peger Microsoft på, at den nye version har en række forbedringer, blandt andet muligheden for at sende og modtage beskeder selv om man er offline.

Nøjagtig hvornår de gamle versioner sendes i graven siger virksomheden ikke noget om, men skriver, at udskiftningen vil ske i løbet af de kommende måneder.

Video: Se hvordan Skypes simultanoversætter virker i praksis

Den danske klient

Herhjemme kan vi bryste os af, at det populære program egentlig stammer fra Danmark - eller i det mindste halvt fra Danmark, i form af Janus Friis - og halvt fra Sverige, da den anden del af ide-duoen stammer fra broderlandet, og hedder Niklas Zennström.

Tjenesten blev solgt til auktionshuset eBay i september 2005 for cirka 15 milliarder kroner og siden solgt videre til Microsoft for 45 milliarder kroner i 2011.

Den nye version af Skype kan hentes her.

Læs også:

Officielt: Microsoft køber Skype for gigant-beløb

Skype indfører Star Trek-teknologi: Sådan kan du tale kinesisk

Det danske sprog er truet af digital udryddelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere