Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Da der endnu ikke er nogle billeder af "Shamu", illustrerer vi historien med et billede fra Nexus 5.

Rygter om kommende Google-telefon: Dette firma vil lave den næste Nexus

Nye rygter går på, at et nyt firma overtager Nexus-linjen - og at det bliver en noget større model end tidligere.

Der har længe været en række rygter om Googles Nexus-brand, en serie af telefoner fra forskellige producenter, som skal vise den "rigtige" Android:

Ville serien blive overtaget af en ny "Android Silver"-serie, hvem skal overtage Nexus-linjen, og hvordan bliver den så?

Først kom LG ud med en forklaring om, at de ikke længere skulle producere en Nexus-model - og efterfølgende nægtede de overhovedet at havde haft planer fra starten - og samtidig kom det frem, at HTC er i færd med at bygge en ni-tommer tablets i med Nexus-mærket på bagsiden.

Og nu peger rygterne så på, at det er Motorola, som Google giver stafet-pinden til.

Det fortæller Android Police, som har fået adgang til en række dokumenter om telefonen, men endnu ikke billeder eller et egentligt fysisk projekt.

Det er vigtigt at understrege, at det er rygter, men Android Police har et godt renommé for at ramme rigtigt med dets oplysninger, og Android Police er også sikre på, at oplysninger om telefonens eksistens er god nok.

5,9 tommer stor
Motorola skulle ifølge de dokumenter, som det amerikanske site har fået fingre i, være i færd med at udvikle en enhed sammen med Google kaldet "Shamu".

Telefonen skulle ende med at have en 5,9-tommer stor skærm af ukendt opløsning og en fingeraftryksskanner.  

Den skulle også have en speciel form for opladningssystem, som gør, at den kan oplade på ganske kort tid.

"Shamu" skulle efter sigende komme ud i en november-release - cirka samme tid som det forventes, at Android L for alvor kommer ud til forbrugerne - og samme tid som HTC's føromtalte "Volantis" 9-tommer Nexus-tablet vil komme på markedet. 

Dette er endnu kun rygter, men det er interessant at se, at det er Motorola, som Google giver stafetpinden til efter LG, der står for den anmelderroste Nexus 5, en af de bedste Android-telefoner på markedet.

Motorolas mobilenhed blev tilbage i januar solgt fra Google til kinesiske Lenovo.

Læs også:

Test: Den bedste Google-telefon nogensinde

Test: Gennemført lækker Android-tablet

Rygterne om Nexus' død er vildt overdrevet 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen
Læs hvordan en koncern satsede på en adoptiv, clouddreven fremtid – med udgangspunkt i standardisering, fleksibiitet og den eksisterende infrastruktur.