Artikel top billede

Da der endnu ikke er nogle billeder af "Shamu", illustrerer vi historien med et billede fra Nexus 5.

Rygter om kommende Google-telefon: Dette firma vil lave den næste Nexus

Nye rygter går på, at et nyt firma overtager Nexus-linjen - og at det bliver en noget større model end tidligere.

Der har længe været en række rygter om Googles Nexus-brand, en serie af telefoner fra forskellige producenter, som skal vise den "rigtige" Android:

Ville serien blive overtaget af en ny "Android Silver"-serie, hvem skal overtage Nexus-linjen, og hvordan bliver den så?

Først kom LG ud med en forklaring om, at de ikke længere skulle producere en Nexus-model - og efterfølgende nægtede de overhovedet at havde haft planer fra starten - og samtidig kom det frem, at HTC er i færd med at bygge en ni-tommer tablets i med Nexus-mærket på bagsiden.

Og nu peger rygterne så på, at det er Motorola, som Google giver stafet-pinden til.

Det fortæller Android Police, som har fået adgang til en række dokumenter om telefonen, men endnu ikke billeder eller et egentligt fysisk projekt.

Det er vigtigt at understrege, at det er rygter, men Android Police har et godt renommé for at ramme rigtigt med dets oplysninger, og Android Police er også sikre på, at oplysninger om telefonens eksistens er god nok.

5,9 tommer stor
Motorola skulle ifølge de dokumenter, som det amerikanske site har fået fingre i, være i færd med at udvikle en enhed sammen med Google kaldet "Shamu".

Telefonen skulle ende med at have en 5,9-tommer stor skærm af ukendt opløsning og en fingeraftryksskanner.  

Den skulle også have en speciel form for opladningssystem, som gør, at den kan oplade på ganske kort tid.

"Shamu" skulle efter sigende komme ud i en november-release - cirka samme tid som det forventes, at Android L for alvor kommer ud til forbrugerne - og samme tid som HTC's føromtalte "Volantis" 9-tommer Nexus-tablet vil komme på markedet. 

Dette er endnu kun rygter, men det er interessant at se, at det er Motorola, som Google giver stafetpinden til efter LG, der står for den anmelderroste Nexus 5, en af de bedste Android-telefoner på markedet.

Motorolas mobilenhed blev tilbage i januar solgt fra Google til kinesiske Lenovo.

Læs også:

Test: Den bedste Google-telefon nogensinde

Test: Gennemført lækker Android-tablet

Rygterne om Nexus' død er vildt overdrevet 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere