Artikel top billede

Stor omrokering på bredbåndsmarkedet: Stofa vokser og får ny direktør

Opdateret: Stofa og SE Telecom smeltes sammen. Samtidig får selskabet ny topchef og en vigtig arbejdsopgave insources, så virksomheden skal bruge 100 nye medarbejdere.

Energi- og telekoncernen SE, der blandt andet leverer fiberbredbånd og kabel-tv, slår nu Stofa og SE Telecom sammen under Stofa-navnet.

Samtidig meddeler koncerenen, at ny topchef for Stofa bliver Ole Fruekilde Madsen, der indtil nu har stået i spidsen for SE's Energi & Klima-division.

Det skriver SE i en pressemeddelelse.

"Målet er, at endnu flere kunder skal se Stofa som det oplagte valg på tv- og bredbåndsmarkedet, samt at SE-koncernen når sin ambitiøse 2018-plan," lyder det blandt andet. 

SE-koncernen udspringer fra Syddanmark, men har i dag virka 1.200 medarbejdere forskellige steder  i hele Danmark.

"SE-koncernen slår Stofa og SE Telecom sammen under Stofa-brandet. De to forretningsområder forenes til én slagkraftig teleforretning, hvor alle koncernens aktiviteter på privat-, erhvervs- og foreningsmarkederne vil blive samlet," står der i pressemeddelelsen.

Opgaver insources - skal bruge 100 nye folk

Det fremhæves samtidig, at SE-koncernen er godt på vej mod at fuldende den integrationsproces, der har været i gang siden Stofa blev en del af SE for snart halvandet år siden.

"Med dette træk får vi skabt de sidste fornødne synergier, der gør os i stand til at kunne matche og udfordre konkurrenterne endnu bedre, uanset hvilket marked vi konkurrerer på. Vi skal gøre os selv til det oplagte valg, og derfor skal vi sætte yderligere fokus på den totale kundeoplevelse," siger Niels Duedahl, administrerende direktør i SE.

Samtidig meddeler Stofa, at den tekniske support nu insources igen, efter at opgaven i en lang årrække har været varetaget af eksterne leverandører.

"Når Stofa vælger at samle sin tekniske support inden for egen organisation, sker det med den begrundelse, at kunderne dermed kan forvente kortere svartider og bedre service, samt at deres problemer oftere kan løses via kun ét kontaktpunkt," forklares det.

Det betyder, at Stofa skal have ansat op til 100 nye medarbejdere i Sønderborg og Aarhus. 

"Vi skal have fat i 70-100 medarbejdere, og det første hold forventer vi kan begynde til november."

"Det er vores håb, at hele Support-funktionen kan være flyttet tilbage på interne hænder senest ved udgangen af maj 2015."

Læs også:

Syd Energi køber Stofa




IT-JOB

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

Businessmann A/S

DevOps Consultant

Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere