Artikel top billede

Microsoft trækker omgående stor Exchange-opdatering tilbage

Microsoft har opdaget en fejl i den store sikkerhedsopdatering, som selskabet udsendte tirsdag. Opdatering til Exchange annulleres. "Man bør rulle tilbage," lyder det fra Microsoft.

Microsoft trækker omgående den seneste opdatering til Exchange Server 2010 SP3 tilbage.

Selskabet meddeler, at man bør rulle det hele tilbage, hvis man allerede er gået i gang med at installere opdateringen, der hedder 'Exchange Server 2010 SP3 Update Rollup 8.'

Den blev udsendt tirsdag, hvilket du kan læse mere om her: Kritiske fejl i din Windows-computer: Microsoft lapper disse huller.

Microsoft meddeler, at selskaber har 'identificeret' et 'issue' i opdateringen.

"Opdateringen er blevet tilbagekaldt og er ikke længere tilgængelig i download-centeret," hedder det.

Samtidig melder Microsoft, at selskabet arbejder på en løsning, og at en ny RU8-release er på trapperne.

Ifølge selskabet bør man stoppe alle implementeringer af den pågældende opdatering, inden den nye version af RU8 er klar.

"Er man allerede i gang med installeringen af RU8, bør man foretage en tilbagerulning," lyder det fra Microsoft.

Outlook kan ikke forbinde til Exchange

Problemet i opdateringen drejer sig om Outlooks evne til at forbinde til Exchange.

"En ny version af RU8-pakken vil være klar, så snart vi har været i stand til at isolere, rette og validere en løsning," lyder det fra Microsoft.

Problemet gælder alene Exchange Server 2010 SP3 RU8-opdateringen. De øvrige sikkerhedsopdateringer i gårsdagens store udsendelse fra Microsoft virker, som de skal, hedder det.

Det er kun et par dage siden, at Microsoft opdagede en anden fejl i selskabets nu hyppigt udsendte sikkerhedsopdateringer.

Denne fejl betyder, at beta-brugerne af selskabets nye Windows 10-styresystem er nødt til helt af afinstallere Office, installere opdateringen og dernæst installere Office igen.

Det kan du læse mere om her: Windows 10-brugere skal fjerne Office - ellers virker sikkerhedsopdatering ikke.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere