Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft trækker omgående stor Exchange-opdatering tilbage

Microsoft har opdaget en fejl i den store sikkerhedsopdatering, som selskabet udsendte tirsdag. Opdatering til Exchange annulleres. "Man bør rulle tilbage," lyder det fra Microsoft.

Microsoft trækker omgående den seneste opdatering til Exchange Server 2010 SP3 tilbage.

Selskabet meddeler, at man bør rulle det hele tilbage, hvis man allerede er gået i gang med at installere opdateringen, der hedder 'Exchange Server 2010 SP3 Update Rollup 8.'

Den blev udsendt tirsdag, hvilket du kan læse mere om her: Kritiske fejl i din Windows-computer: Microsoft lapper disse huller.

Microsoft meddeler, at selskaber har 'identificeret' et 'issue' i opdateringen.

"Opdateringen er blevet tilbagekaldt og er ikke længere tilgængelig i download-centeret," hedder det.

Samtidig melder Microsoft, at selskabet arbejder på en løsning, og at en ny RU8-release er på trapperne.

Ifølge selskabet bør man stoppe alle implementeringer af den pågældende opdatering, inden den nye version af RU8 er klar.

"Er man allerede i gang med installeringen af RU8, bør man foretage en tilbagerulning," lyder det fra Microsoft.

Outlook kan ikke forbinde til Exchange

Problemet i opdateringen drejer sig om Outlooks evne til at forbinde til Exchange.

"En ny version af RU8-pakken vil være klar, så snart vi har været i stand til at isolere, rette og validere en løsning," lyder det fra Microsoft.

Problemet gælder alene Exchange Server 2010 SP3 RU8-opdateringen. De øvrige sikkerhedsopdateringer i gårsdagens store udsendelse fra Microsoft virker, som de skal, hedder det.

Det er kun et par dage siden, at Microsoft opdagede en anden fejl i selskabets nu hyppigt udsendte sikkerhedsopdateringer.

Denne fejl betyder, at beta-brugerne af selskabets nye Windows 10-styresystem er nødt til helt af afinstallere Office, installere opdateringen og dernæst installere Office igen.

Det kan du læse mere om her: Windows 10-brugere skal fjerne Office - ellers virker sikkerhedsopdatering ikke.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere