Artikel top billede

Dump: Youtube.

Det er skøre de udviklere: Byggede 3D-printeren om til en kaffemaskine

Denne kaffemaskine har du med garanti ikke set før. Den er bygget af dele fra en printer.

En god kop kaffe er der ikke mange, der siger nej tak til, og for mange er det ligefrem blevet en passion at riste sine egne bønner brune.

Men der er altså heller ikke noget i vejen med en kop programmørkaffe, specielt ikke hvis den er brygget på en kaffemaskine, der består af dele fra en 3D-printer, som er splittet ad og sat sammen på en ny måde.

Og det er lige præcis hvad norske Elias Bakken har gjort.

Det skriver tek.no.

Det er dog ikke første gang, at drikkevarer og 3D-print kombineres: Hvis du er både festabe og nørd - så se lige med her

Bygget af 3D-printer

Den kaffeglade nordmand arbejder med at udvikle styringssystemer til 3D-printere, når han altså ikke lige bygger husholdningsapparater til kontoret.

Den usædvanlige kaffebrygger har fået navnet Debrew.

Mange af komponenterne kommer fra 3D-printere, mens andre dele er specialdesignede og udskrevet på en 3D-printer.

Hele herligheden styres med motorer, der er beregnet til 3D-printere, mens styresystemet til kaffen er tilgængeligt via browseren, så man nøjagtigt kan kontrollere, at bønne-mængden er tilfredsstillende.

Der er ingen planer om at bygger flere modeller end denne prototype, fortæller han til Tek.no.

Læs også:
JJJAAA eller NNEEEJJJ? VM i fodbold indfører ny teknologi
Nu kommer en helt ny type smart ur

Verdens vildeste cykellås bygger digitalt skjold

Hvis du er både festabe og nørd - så se lige med her

Denne kaffekop (eller ølkrus) er it-folkets våde drøm

Så vild er den digitale styrthjelm
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere