Artikel top billede

Pebble kommer med nyt ur med farveskærm - udsolgt i løbet af nul komma fem

Smartwatch-producenten Pebble lancerede 24. februar et nyt Pebble smartwatch med farveskærm på crowdfundingsitet Kickstarter. Kunderne vælter ind.

Et af de mest populære smartwatches på markedet, det sort/hvide Pebble, får nu en mere farvefuld bror.

Pebble har nemlig lanceret et Pebble Time, som stadig kører et selvudviklet styresystem, så uret kan fungere til både iOS og Android.

Uret beholder også sin e-ink skærm, så batteriet forbliver på de Pebbleske syv dage, hvilket er en batterilevetid, som andre smartwatches stadig halter voldsomt efter.

Men Pebble Time, som uret kommer til at hedde, får en ny type e-ink skærm. Den får farver, men beholder det bevidst lidt pixellerede udseende.

Det bliver 20 procent tyndere, og du kan bruge alle standard 22 millimeter urremme sammen med uret.

Interesseret? Det har tusinder og atter tusinder af andre også været. Og derfor er uret allerede udsolgt på Kickstarter.

Nåede målet på en halv time
Firmaet bag Pebble fik realiseret det første Pebble-ur igennem Kickstarter, og derfor gennemfører Pebble nu endnu en kickstarterkampagne med Pebble Time.

Pebble satte et mål op på 3,2 millioner kroner, 500.000 dollar, og på bare 32 minutter var det mål nået.

Et kvarter senere var der indsamlet én million dollar, 6,5 millioner kroner, hvilket gør Pebble Time til den hurtigste kampagne til at ramme en million dollar nogensinde.

Fem timer senere rammer uret så fem millioner dollar-mærket. Den tidligere rekordindehaver var en uge om at ramme samme mængde penge. 

Og dermed er uret udsolgt - næsten.

Du kan stadig købe uret, hvis du køber to på en gang eller flere. Ellers må du pænt vente til, at uret bliver sat til salg uden for Kickstarter.

Der er også en chance for, at Pebble sætter flere til salg via Kickstarter.   

Du kan læse vores anmeldelse af Pebble Steel her.

Læs også:

Pebble har solgt over en million smartwatches - og er der et nyt på vej

Android Wear flopper: Kan vi allerede nu erklære [b]smartwatch-kategorien for død?
[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere