BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Datamængderne vokser og vokser: Her er fire nye NAS til at holde styr på det hele

Western Digital er glad for de stigende datamængder, for det giver mere forretning og øger aktiekursen. Og nu vil producenten af de populære Red-diske have en endnu større bid af kagen.

London: Om et år vil alle vestlige husstande hver især eje 3,3 terabyte data. Det mener analysehuset Gartner, og det er i den grad vand på datalagringseksperten Western Digitals (WD) mølle, for det giver gang i forretningen.

Nu skal der endnu mere skub i den del, der hedder NAS-servere (Network Attached Storage). Torsdag præsenterede WD fire nye enheder til selskabets produktudbud på et pressemøde i London.

Læs også:
Stortest: NAS-servere fra Synology, Qnap og Asustor

To af maskinerne skal supplere WD's udbud af maskiner til såkaldte "prosumers" - altså krævende forbrugere og folk som arbejder med optagelse og redigering af foto og video og andre kreative i den grafiske verden.

To andre maskiner skal være WD's helt nye tilbud til mindre virksomheder.

Alle de nye maskiner er lanceret på det danske marked.

Nye maskiner til prosumers

Til de såkaldte prosumers har WD hidtil haft modellerne EX2 og EX4. De to nye modeller kaldes EX2100 og EX4100.

Ydelse: Dual-core Marvell Armada 385- og 388 processorer med henholdsvis 1GB og 2GB RAM

Backup: NAS til NAS-replikering, NAS til USB, NAS til cloud (Dropbox, ElephantDrive, Amazon S3), Smartware Pro client backup med fleksible restore points

Interface: WD's egen password-beskyttede My Cloud-app, My Cloud OS er installeret på flash for at give hurtig og nem opsætning.

Features: One-touch USB 3.0-kopieringsknap, understøtter flere forskellige overførselsprotokoller, Streaming media Server for tilsluttede DLNA-enheder, kan opsættes ved hjælp af flere tredjepartsapps

Priser: EX2100 (med moms)
0TB: Set til 2.799 kr.
4TB: Set til 4.899 kr.
8TB: Set til 6.499 kr.
12TB: Set til 8.499 kr.

Priser EX4100

0TB: Set til 4.299 kr.
8TB: Set til 8.499 kr.
16TB: Set til 11.999 kr.
24TB: Set til 16.999 kr.

Maskinerne til mindre virksomheder

De to helt nye modeller beregnet til mindre virksomheder kaldes DL-2100 og DL-4100

Ydelse: Dual-core Intel Atom C2350- og C2338-processor med henholdsvis 1GB og 2GB RAM

Databeskyttelse: Optimeret til WD's Red-diske with NASware-teknologi, konfigurerbar RAID (0,1,5,10), to gigabit Ethernet-porte og to indgange til strømforsyning, flere forskellige back-up-muligheder.

Interface: WD's egen password-beskyttede My Cloud-app, My Cloud OS er installeret på flash for at give hurtig og nem opsætning.

Virksomhedsrettede features: iSCSI target og initiator, understøtter Microsoft Active Directory, AES 256-bit-kryptering, integregrede tredjepartsapps.

Skaleringsmuligheder: Hukommelsen kan udvides op til 6GB, storage kan udviddes via dual NIC's, kapacitet op til 24TB med "hot-swappable"-drev.

Priser DL2100 (med moms):
0TB: 3.899 kr.
4TB: 5.999 kr.
8TB: 7.299 kr.
12TB: 9.799 kr.

Priser DL4100:
0TB: 5.999 kr.
8TB: 9.499 kr.
16TB: 12.999 kr.
24TB: 16.999 kr.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere