Artikel top billede

Få det nye iOS til iPhone og iPad før alle andre

Hvis du slet ikke kan vente med at få installeret nye versioner af iOS til iPhone og iPad, har du nu mulighed for at blive beta-tester hos Apple.

Apple har allerede haft sit OS X Beta Program i et års tid, men nu udvides det til også at gælde iOS-softwaren.

Titlen på Apples beta-webside er ændret til Apple Beta Software Program, og Apple forklarer samtidig, hvad forskellen på udvikler-udgaverne og beta-udgaverne af softwaren er:

"Apple Beta Software Program indsamler feedback om pre-release software. Mac og iOS Developer Programs giver udviklerne mulighed for at teste og bygge applikationer.

"Deltagere i Apple Beta Software Program modtager ikke nødvendigvis de samme softwareopdateringer, som Mac og iOS Developer Programmet modtager."

iOS 8.3 er klar til at blive testet

Apple minder også nysgerrige iOS-brugere om, at man skal huske på, at beta-software ikke er at betragte som færdigudviklet software.

"Vær venligst opmærksom på, at da public beta softwaren endnu ikke er blevet frigivet kommercielt af Apple, kan den indeholde fejl eller ukorrektheder og fungerer måske ikke som software, der er frigivet kommercielt," lyder det fra Apple.

Det anbefales naturligvis, at man tager backup af sin enhed, før man kaster sig ud i at lege beta-tester. 

Den første iOS-udgave, man har mulighed for at beta-teste, er den nye iOS 8.3, der netop er frigivet.

Det ser ud til, at muligheden for at beta-teste iOS-softwaren bliver udrullet gradvist. Fredag formiddag kunne Computerworld kun få adgang til OS X beta-softwaren.

Læs også:

Ny iOS-opdatering: Nu behøver du ikke længere at slette dine apps

Sådan kan du beta-teste nu software for Apple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere