Artikel top billede

Få det nye iOS til iPhone og iPad før alle andre

Hvis du slet ikke kan vente med at få installeret nye versioner af iOS til iPhone og iPad, har du nu mulighed for at blive beta-tester hos Apple.

Apple har allerede haft sit OS X Beta Program i et års tid, men nu udvides det til også at gælde iOS-softwaren.

Titlen på Apples beta-webside er ændret til Apple Beta Software Program, og Apple forklarer samtidig, hvad forskellen på udvikler-udgaverne og beta-udgaverne af softwaren er:

"Apple Beta Software Program indsamler feedback om pre-release software. Mac og iOS Developer Programs giver udviklerne mulighed for at teste og bygge applikationer.

"Deltagere i Apple Beta Software Program modtager ikke nødvendigvis de samme softwareopdateringer, som Mac og iOS Developer Programmet modtager."

iOS 8.3 er klar til at blive testet

Apple minder også nysgerrige iOS-brugere om, at man skal huske på, at beta-software ikke er at betragte som færdigudviklet software.

"Vær venligst opmærksom på, at da public beta softwaren endnu ikke er blevet frigivet kommercielt af Apple, kan den indeholde fejl eller ukorrektheder og fungerer måske ikke som software, der er frigivet kommercielt," lyder det fra Apple.

Det anbefales naturligvis, at man tager backup af sin enhed, før man kaster sig ud i at lege beta-tester. 

Den første iOS-udgave, man har mulighed for at beta-teste, er den nye iOS 8.3, der netop er frigivet.

Det ser ud til, at muligheden for at beta-teste iOS-softwaren bliver udrullet gradvist. Fredag formiddag kunne Computerworld kun få adgang til OS X beta-softwaren.

Læs også:

Ny iOS-opdatering: Nu behøver du ikke længere at slette dine apps

Sådan kan du beta-teste nu software for Apple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere