Artikel top billede

Skærmdump fra tjekditnet.dk

Nyt site med bredbåndsoversigt presset på premieredagen

Flere tusinde danskere har allerede besøgt sitet tjekditnet.dk, hvor du kan se, hvor hurtigt internet du kan få. Interessen presser webserverne hos Erhvervsstyrelsen.

Erhvervsstyrelsen har i dag lanceret tjenesten tjekditnet.dk, hvor man som almindelig dansker eller virksomhed kan få indblik i ens nuværende bredbåndshastighed og fremtidsmulighederne for at hæve denne. 

Ganske få timer efter lanceringen kan styrelsen mærke, at interessen er stor efter at tjekke netforbindelserne i ens nabolag. 

"Vi kan helt sikkert mærke en belastning, men sitet kører fint. I bund og grund er vi jo bare glade for, at interessen er så stor," forklarer pressemedarbejder Marlene Kønig til Computerworld. 

Hun fortæller, at sitet fredag middag havde rundet 15.000 besøgende, mens der over middag er omkring 5.000 besøgende i timen. 

"Man kan på grund af interessen opleve små forsinkelser i svartiderne på sitet. Indtil videre har vi dog været forskånet for deciderede nedbrud," lyder det fra Marlene Kønig. 

Spørg og få svar

Flere af Computerworlds læsere har stillet spørgsmålstegn ved den konkrete visning og opstillingen af mulige leverandører, når de søger på deres egen adresse. 

Hertil oplyser Erhvervsstyrelsen, at der er to personer ansat til at besvare henvendelser på telefon og mails af teknisk art inden for den almindelige kontortid.

På grund af den almindelige travlhed vil Erhvervsstyrelsen dog løbende opsamle de mest gængse spørgsmål og publicere svarene på disse via sitets oftest stillede spørgsmål

Læs også:
Nyt kort afslører bredbåndshastighederne i hele landet - tjek din adresse her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere