BREAKING:Preben Damgaard er død

Artikel top billede

Microsoft nørkler med opdatering: Er Windows 10.1 klar i 2016?

Microsoft er på vej med en eller flere større opdateringer til sit kommende Windows 10-operativsystem i 2016. Indtil videre bliver der gættet på, at opdateringerne sigter efter alt fra nye hardware-enheder til næste Windows Server-produkt.

Inden Microsoft overhovedet har sendt Windows 10 ud til almindeligt salg - hvilket formentlig sker i løbet af sommeren - er der en større Windows-opdatering på vej i løbet af 2016.

Opdateringen bliver næppe så stor som Windows 10, der er planlagt til at rulle ud på Microsofts mange indsatsområder lige fra PC'er over mobiltelefoner og til spillekonsoller som Xbox-serien.

Det skriver Neowin, der citerer to interne kilder hos Microsoft, der fortæller, at Redstone-projektet er gået ind i sin planlægningsfase.

Opdateringen er døbt

Ligesom både Windows 8.1 og og den kommende 10'er har haft hvert sit kodenavn (Blue og Threshold), har næste års opdatering også fået sit helt eget kodenavn.

Dåben med eget kodenavn indikerer, at der ikke bare er tale om små-justeringer.

Kodenavnet for 2016-opdateringen er 'Redstone', som er opkaldt efter en populær stenart i computerspillet Minecraft, som Microsoft købte for et halvt års tid siden.

To opdateringer i 2016

Samtidig bliver der spekuleret i, at når næste Windows Server-version forventes at blive lanceret i løbet af 2016, kan Redstone projektet muligvis være relateret til denne lancering.

Et andet techsite , The Verge, spekulerer i, at opdateringen omhandler, hvad man kunne kalde Windows 10.1.

Microsoft-kilder fortæller til The Verge, at der kommer to større opdateringer til Windows-kernen i 2016 - en om sommeren og en til efteråret.

Formålet med at udsende disse opdateringer er at målrette dem mod ny hardware, som kører Windows. Det vil i så falde dreje sig om Xbox, Surface, mobiler, HoloLens, Microsoft Band og andre produkter, der fremover bliver afhængige af Windows-systemet.

Læs også:
Tre vigtige facts om Windows 10: Det skal du vide om det nye styresystem

Er Microsoft på vej til at gøre hele Windows open source?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere