Artikel top billede

Google søger folk til Glass-afdelingen: Er Google Glass på vej tilbage?

Google har slået en stribe af job op til selskabets Glass-projekt. Er Google Glass på vej tilbage?

Google trak i januar Google Glass tilbage fra butiks-hylderne til privatforbrugerne efter en række både tekniske og omdømme-mæssige problemer.

Det kan du læse mere om her: Google stopper salget af Google Glass: Fjernes fra butiks-hylden på mandag.

Trods tilbagetrækningen har Google imidlertid ikke lagt udviklingen af den digitale brille på hylderne.

I hvert fald søger selskabet lige nu 16 nye folk til udviklingen. Tidligere på året har Google ansat en god håndfuld folk i afdelingen.

For tiden søger Google blandt andet software-udviklere til udvikling af Glass-teknologier inden for 'voice,' ' Android GDK,' 'Enterprise' og 'Google for Work.'

Du kan se alle de ledige Google-stillinger her.

Der er overordnet tale om kompetencer, som de fleste hardware-udviklings-projekter har brug for.

Mere interessant er det måske, at Google skriver, at de pågældende medarbejdere skal arbejde i et team, der beskæftiger sig med "smart eyewear and other related products.'

Det kan tyde på, at Google pusler med planer om at udvikle produkter, der række videre end det originale brille-koncept.

Da Google trak stikket i januar, lå det fast, at selskabet ville arbejde videre med den lillebitte Glass-computer, der er en central del af den kontroversielle brille.

Dengang meddelte Google, at Google Glass var 'vokset ud' af den oprindelige udviklingsfase i Googles udviklingsafdeling, Google X.

Google Glass var genstand for megen opmærksomhed, da brillen blev lanceret i 2013.

Siden er der kommet andre spændende 'wearables' på markedet, som på flere forskellige måder har givet Google Glass baghjul.

De tæller blandt andet Applw Watch, Oculus Rift og Microsofts nye HoloLens.

Det kan du læse mere om her: Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer

Fælles for de nye produkter er, at de ikke ser ud til at være plaget af samme teknologiske udfordringer som Google Glass har været.

Det er ting, som Google skal have fikset, inden den næste version af Google Glass kan komme på markedet. Ellers bliver kunderne med sikkerhed væk.

Læs også:

Google X - hvor verdens vildeste ideer bliver til virkelighed

Google stopper salget af Google Glass - fjernes fra butiks-hylden på mandag

Styresystemernes tid er ved at være omme
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere