Artikel top billede

Foto: LEGO

Lego klar med beta-udgave af Minecraft-konkurrent - se hvordan du får adgang her

Lego har lanceret en beta-version af et nyt, stort online-univers, der bliver udviklet sammen med internationale spil-giganter. Læs her, hvordan du kan snige dig ind i spillet som en af de første.

Den danske legetøjsgigant er sammen med Warner Bros. Og TT Games i gang med at bygge sit eget digitale online-legeunivers i stil med Minecraft.

Netop Minecraft er ofte blevet beskrevet som et virtuelt Lego-univers.

Set i det lys er næppe så mærkeligt, at legetøjsfabrikanten sammen med de internationale spil-kæmper nu bygger sin egen online-legeplads.

"Man kan bygge lige, hvad man vil i den digitale oplevelse," fortæller Legos presseafdeling til Computerworld.

Indtil videre er det en beta-version af spillet LEGO Worlds, som er blevet lanceret, mens det endelige univers forventes at stå færdigt i løbet af 2016.

"Lige nu er det også kun single-player-spil, men vi forventer også at introducere multiplayer-game, så man kan spille mod sine venner," forklarer Lego til Computerworld.

Ligger på Steam

I lighed med Minecraft kan spillerne i den nuværende beta-version bygge, ændre og og selv skabe deres helt egen virtuelle verden i LEGO Worlds, der bliver udviklet af TT Games.

Spil-firmaet har tidligere stået bag flere digitale Lego-oplevelser som eksempelvis Lego Star Wars- og Lego Batman-spillene.

Beta-versionen af LEGO Worlds ligger ude på spilmotoren Steam, hvor det koster 15 dollar (cirka 100 kroner) at gå i gang med.

For at komme i gang med at lege med de virtuelle klodser er det desuden nødvendigt at have en Steam-konto.

Hvis du har det, kan du finde den tidlige udgave af spillet her

Samtidig med lanceringen denne beta-version på Steam Early Access er det muligt at give feedback, så legeverdenen hele tiden kan forbedres op mod den egentlig premiere til næste år.

Til Computerworld siger Lego, at det endnu er for tidligt at kommentere noget omkring det forventede antal legende indbyggere i LEGO Worlds.

Forretning så det klodser

At der kan være en god forretning i online-klodser, kan man jo bare spørge Microsoft om.

For software-giganten købte Minecraft-spillet for ikke mindre end 14 milliarder kroner.

Minecraft har i dag omkring 40 millioner registrerede brugere, og Microsoft har for nyligt fortalt, hvorfor det var så vigtigt at sætte kløerne i netop det spil.

Den forklaring kan du læse mere om her.

I det nedenstående video-klip kan du se en trailer fra det nye LEGO Worlds. 

Læs også:
Lego overhaler Microsoft: Sådan indfanger vi Danmarks bedste it-folk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere