Foto: Kim Stensdal.

Danmarks bedste CIO: Det læser han i sin sommerferie

Torben Ruberg vandt tidligere i år titlen som Årets CIO i Danmark 2015 for sit arbejde hos Falck. Men hvad læser en top-CIO som ham egentlig i sin sommerferie?

Solen bager på den helt rigtige juli-måde i disse dage, og sommerferie-stemningen begynder for alvor at indfinde sig rundt omkring på arbejdspladserne.

Mange danskere holder af at nyde en god bog ved standen eller ved poolen i ferien. Torben Ruberg, CIO i Falck, er ingen undtagelse.

Han vandt i sidste måned den eftertragtede titel som Årets CIO i Danmark, blandt andet for sit arbejde med digital innovation. Læs mere om kåringen her.

Men hvad læser Danmarks bedste CIO egentlig i sin sommerferie?

Her er læse-planerne
Det har Computerworld spurgt Falck-CIO'en om:

"Indimellem badebolde, strandtennis og løbeture så vil jeg læse bogen Exponential Organizations af Salim Ismail fra Singularity University," afslører Torben Ruberg.

Han tilføjer: "Med det formål at blive inspireret til eventuelle ændringer i vores tilgang her i Falck."

Bogen handler om, hvordan nye teknologier og den hastige digitale udvikling er med gøre nye virksomheder langt hurtigere og mere agile end dem med flere år på bagen - og om hvordan man selv kan modernisere og transformere sin egen organisation.

Det er i øvrigt et emne, Torben Ruberg, tidligere har ladet sig interviewe om til Computerworld - læs hele interviewet i artiklen:

Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du vil sikre din virksomheds fremtid

Men bogen af Salim Ismail er ikke det eneste læsestof, Torben Ruberg regner med at kaste sig over i sin sommerferie.

"Udover dette håber jeg at få tid til at læse de seneste tre-fire numre af magasinet FastCompany, som er meget interessant, og som ligger på mit bord, men som desværre bliver skubbet lidt til side i en hektisk, deadline-orienteret hverdag."

"Skulle der blive tid til at læse et par afsnit af Syv gode vaner af Stephen Covey, så er jeg mentalt re-loaded til at starte fuld af energi og ideer i starten af august," lyder det videre fra Falcks Torben Ruberg.

Hvis du selv har gode bøger og magasiner, du regner med at kaste dig over ferien, må du meget gerne inspirere de andre læsere af Computerworld i debatten herunder.
 
Læs også:

Her er Danmarks bedste CIO - Han vandt Årets CIO 2015

Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du vil sikre din virksomheds fremtid

Så jeg tænkte: Kan jeg finde den mail, jeg skrev i år 2000?

IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.