Artikel top billede

Foto: Kim Stensdal. (Foto: Kim Stensdal /)

Danmarks bedste CIO: Det læser han i sin sommerferie

Torben Ruberg vandt tidligere i år titlen som Årets CIO i Danmark 2015 for sit arbejde hos Falck. Men hvad læser en top-CIO som ham egentlig i sin sommerferie?

Solen bager på den helt rigtige juli-måde i disse dage, og sommerferie-stemningen begynder for alvor at indfinde sig rundt omkring på arbejdspladserne.

Mange danskere holder af at nyde en god bog ved standen eller ved poolen i ferien. Torben Ruberg, CIO i Falck, er ingen undtagelse.

Han vandt i sidste måned den eftertragtede titel som Årets CIO i Danmark, blandt andet for sit arbejde med digital innovation. Læs mere om kåringen her.

Men hvad læser Danmarks bedste CIO egentlig i sin sommerferie?

Her er læse-planerne

Det har Computerworld spurgt Falck-CIO'en om:

"Indimellem badebolde, strandtennis og løbeture så vil jeg læse bogen Exponential Organizations af Salim Ismail fra Singularity University," afslører Torben Ruberg.

Han tilføjer: "Med det formål at blive inspireret til eventuelle ændringer i vores tilgang her i Falck."

Bogen handler om, hvordan nye teknologier og den hastige digitale udvikling er med gøre nye virksomheder langt hurtigere og mere agile end dem med flere år på bagen - og om hvordan man selv kan modernisere og transformere sin egen organisation.

Det er i øvrigt et emne, Torben Ruberg, tidligere har ladet sig interviewe om til Computerworld - læs hele interviewet i artiklen:

Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du vil sikre din virksomheds fremtid

Men bogen af Salim Ismail er ikke det eneste læsestof, Torben Ruberg regner med at kaste sig over i sin sommerferie.

"Udover dette håber jeg at få tid til at læse de seneste tre-fire numre af magasinet FastCompany, som er meget interessant, og som ligger på mit bord, men som desværre bliver skubbet lidt til side i en hektisk, deadline-orienteret hverdag."

"Skulle der blive tid til at læse et par afsnit af Syv gode vaner af Stephen Covey, så er jeg mentalt re-loaded til at starte fuld af energi og ideer i starten af august," lyder det videre fra Falcks Torben Ruberg.

Hvis du selv har gode bøger og magasiner, du regner med at kaste dig over ferien, må du meget gerne inspirere de andre læsere af Computerworld i debatten herunder.
 
Læs også:

Her er Danmarks bedste CIO - Han vandt Årets CIO 2015

Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du vil sikre din virksomheds fremtid

Så jeg tænkte: Kan jeg finde den mail, jeg skrev i år 2000?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere