BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Foto: Kim Stensdal.

Danmarks bedste CIO: Det læser han i sin sommerferie

Torben Ruberg vandt tidligere i år titlen som Årets CIO i Danmark 2015 for sit arbejde hos Falck. Men hvad læser en top-CIO som ham egentlig i sin sommerferie?

Solen bager på den helt rigtige juli-måde i disse dage, og sommerferie-stemningen begynder for alvor at indfinde sig rundt omkring på arbejdspladserne.

Mange danskere holder af at nyde en god bog ved standen eller ved poolen i ferien. Torben Ruberg, CIO i Falck, er ingen undtagelse.

Han vandt i sidste måned den eftertragtede titel som Årets CIO i Danmark, blandt andet for sit arbejde med digital innovation. Læs mere om kåringen her.

Men hvad læser Danmarks bedste CIO egentlig i sin sommerferie?

Her er læse-planerne
Det har Computerworld spurgt Falck-CIO'en om:

"Indimellem badebolde, strandtennis og løbeture så vil jeg læse bogen Exponential Organizations af Salim Ismail fra Singularity University," afslører Torben Ruberg.

Han tilføjer: "Med det formål at blive inspireret til eventuelle ændringer i vores tilgang her i Falck."

Bogen handler om, hvordan nye teknologier og den hastige digitale udvikling er med gøre nye virksomheder langt hurtigere og mere agile end dem med flere år på bagen - og om hvordan man selv kan modernisere og transformere sin egen organisation.

Det er i øvrigt et emne, Torben Ruberg, tidligere har ladet sig interviewe om til Computerworld - læs hele interviewet i artiklen:

Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du vil sikre din virksomheds fremtid

Men bogen af Salim Ismail er ikke det eneste læsestof, Torben Ruberg regner med at kaste sig over i sin sommerferie.

"Udover dette håber jeg at få tid til at læse de seneste tre-fire numre af magasinet FastCompany, som er meget interessant, og som ligger på mit bord, men som desværre bliver skubbet lidt til side i en hektisk, deadline-orienteret hverdag."

"Skulle der blive tid til at læse et par afsnit af Syv gode vaner af Stephen Covey, så er jeg mentalt re-loaded til at starte fuld af energi og ideer i starten af august," lyder det videre fra Falcks Torben Ruberg.

Hvis du selv har gode bøger og magasiner, du regner med at kaste dig over ferien, må du meget gerne inspirere de andre læsere af Computerworld i debatten herunder.
 
Læs også:

Her er Danmarks bedste CIO - Han vandt Årets CIO 2015

Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du vil sikre din virksomheds fremtid

Så jeg tænkte: Kan jeg finde den mail, jeg skrev i år 2000?

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Premium
CIO Peter Cabello Holmberg stopper hos Pandora efter fem år: ”Jeg trives med transformationer, hvor det ikke bare handler om at ændre retningen fem grader"
Efter fem år i spidsen for it hos en af Danmarks største virksomheder stopper Peter Cabello Holmberg som CIO hos Pandora efter hans stilling er blevet sammenlagt med e-handelschefen. "Det er det rigtige at gøre."
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.